|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2011
|
![]() tak jak w temacie. jak w przyzwoitym tempie bez pacc, wbić 40 lvl sorcem? ja uważam, że warto by siedzieć non stop na fibuli. zaraz od 8 lvla na rotach, i tak do samego 40 lvla. nie mówię by zarabiać kokosy, byleby zawsze wyjść z chociaż minimalnym zyskiem, i jak najszybciej zdobyć upragniony poziom. potem polecę na orc fortres, albo gdzieś tam indziej, i dorobię się fortuny. (
![]() może jakieś góry minosów.... raczej nie, tam sporo ludzi (nie mówcie mi że na fibuli też jest dużo osób, wiem to) dalej POH, dużo ludzi, pkerów, no i nie zagram tam, od samego 8 lvla, roty amazony i trole w venore odpadają, to samo mintwalin (czemu to niby złe miejsce? zbyt głęboko, 26 lvl sorcem idzie się tam dużo czasu) mount sternum też beznadziejne dużo ludzi itp... no i jeszcze JEDEN WIELKI PROBLEM jak poradzić sobie z waste, spowodowanym coraz to bardziej wymagającymi wandami (tzn każda kolejna różdzka bierze więcej many, to powoduje waste, które robi się już uciążliwe na 19 lvlu z wand of decay, nie mówiąc o WOCe). co sądzicie drodzy gracze? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() WTF?! Do 40 lvla roty fibula?xd Pytasz się gdzie expić mimo że wypisałeś wszystkie respy i napisałeś że na nich ci się nie opłaca...
Moja rada to kup pacca bo granie na facc nie ma sensu ._. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Sadze, ze napiłbym się kakao, ale w sumie nie mam mleka w lodowce, a w sklepie niema chipsow. Aha i nie masz mózgu i nie umiesz grac.
Dziękuje dobranoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2011
|
![]() ja nie umiem grać?! ty chyba udajesz dobrego gracza, wcale nim nie będąc. wiem że mam zdobyć pacca, plan był taki by wbić 40lvl, potem lecieć na jakiś resp z dobrym zarobkiem i kupić pacc za gp. genialne prawda? jeśli już mówisz o rozumie, czasem go używaj. po prostu chodzi mi oto jak sobie poradzić z waste.. używać run? a co do fibuli rotów, to oczywiste że w odpowiednim momencie przezuciłbym się z rotów na dsy , i to co tam jeszcze w podziemiach siedzi.. chyba bonelordy ;]
|
![]() |
![]() |