Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-12-2011, 21:58   #1
Spartanix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2011

Domyślny minimum 40 sorc facc. jak to zrobić?

tak jak w temacie. jak w przyzwoitym tempie bez pacc, wbić 40 lvl sorcem? ja uważam, że warto by siedzieć non stop na fibuli. zaraz od 8 lvla na rotach, i tak do samego 40 lvla. nie mówię by zarabiać kokosy, byleby zawsze wyjść z chociaż minimalnym zyskiem, i jak najszybciej zdobyć upragniony poziom. potem polecę na orc fortres, albo gdzieś tam indziej, i dorobię się fortuny. () no bo gdyby dać dla przykładu kilka innych respów które znam... ghostland do 20lvla już dla sorca słabe, folda tragiczna, ab trole słabe, elvenbane.... 40 lvla tam nie wbije, fermor hils naturalnie odpadają, kazo dwarfy... expiłem tam już, i ani exp ani zysk nie jest dobry ( mimo że jest masa ludzi twierdzących że guardy to żyła złota, ja myślę inaczej, bo po 20 lvlu z nowymi wandami jest coraz gorsze waste)
może jakieś góry minosów.... raczej nie, tam sporo ludzi (nie mówcie mi że na fibuli też jest dużo osób, wiem to) dalej POH, dużo ludzi, pkerów, no i nie zagram tam, od samego 8 lvla, roty amazony i trole w venore odpadają, to samo mintwalin (czemu to niby złe miejsce? zbyt głęboko, 26 lvl sorcem idzie się tam dużo czasu) mount sternum też beznadziejne dużo ludzi itp... no i jeszcze JEDEN WIELKI PROBLEM jak poradzić sobie z waste, spowodowanym coraz to bardziej wymagającymi wandami (tzn każda kolejna różdzka bierze więcej many, to powoduje waste, które robi się już uciążliwe na 19 lvlu z wand of decay, nie mówiąc o WOCe). co sądzicie drodzy gracze?
Spartanix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-12-2011, 23:33   #2
Pepeszka.
Tibia.pl support

Pepeszka.'s Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
Domyślny

WTF?! Do 40 lvla roty fibula?xd Pytasz się gdzie expić mimo że wypisałeś wszystkie respy i napisałeś że na nich ci się nie opłaca...
Moja rada to kup pacca bo granie na facc nie ma sensu ._.
Pepeszka. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2011, 23:34   #3
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Sadze, ze napiłbym się kakao, ale w sumie nie mam mleka w lodowce, a w sklepie niema chipsow. Aha i nie masz mózgu i nie umiesz grac.

Dziękuje dobranoc.
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku."
caveki jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-12-2011, 23:42   #4
Spartanix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2011

Domyślny

ja nie umiem grać?! ty chyba udajesz dobrego gracza, wcale nim nie będąc. wiem że mam zdobyć pacca, plan był taki by wbić 40lvl, potem lecieć na jakiś resp z dobrym zarobkiem i kupić pacc za gp. genialne prawda? jeśli już mówisz o rozumie, czasem go używaj. po prostu chodzi mi oto jak sobie poradzić z waste.. używać run? a co do fibuli rotów, to oczywiste że w odpowiednim momencie przezuciłbym się z rotów na dsy , i to co tam jeszcze w podziemiach siedzi.. chyba bonelordy ;]
Spartanix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania