|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2012
|
![]() Witam
Sprawa trochę nie typowa ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże. Jakieś 5- 6 lat temu mniej więcej jeszcze za czasów gimnazjum dostałem od kumpla postać na Neranie, Grałem nią sporo czasu, zainwestowałem w nią dużo czasu i pieniędzy po latach oddałem ja koledze z gry ponieważ skończyłem z grą i nie wiem dalej co działo się z postacią, teraz od 16 Maja 2011 nikt nie logował się na postać. Czy według was da się dotrzeć do informacji na jakiego meila zarejestrowana jest postać żeby skontaktować się z osoba posiadająca passy do postaci ? ![]() Darzę tą postać ogromnym sentymentem i chciał bym czasem wejść i pograć sobie chwilke ze starymi znajomymi i starą postacią ![]() POMÓŻCIE PROSZĘ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2012
|
![]() Niestety Wiem że nie da się podejrzeć
![]() Ale jak by mnie ktoś z CipSoftu z kontaktował z tą osobą. Mamy jakiegoś Polaka w CipSofcie? Czy będę się musiał męczyć po Angielsku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Będziesz musiał męczyć się po angielsku, lecz pisanie do nich to głupota. Oddawanie postaci jest nielegalne, więc jaki ma sens przyznawanie się do złamania regulaminu? Poza tym, na 99% dostaniesz odpowiedź z automatu.
![]() |