|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() weź dzeicko naucz sie pisać dopiero potem pisz...
narazie chyba trwaja prace nad nową tibicam :-) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
![]() |
![]() Jaka nowa tibia cam.Stara caly czas dziala tylko nie chodzą filmiki nakręcone na starej wersji.Jak na fora trafią filmy robione nową wersją to bendzie cacy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() no wiesz... TIBIA 4.7 ruleZZZZ
![]() 7.4, po co nowa tibicam jak działa ta? @Smalec = TIBICAM a nie TIBIaCAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Gdzie można ściagnąć jeszcze starą wersje tibi? <7,3>
Bo jeszcze jest mało filmów z nową wersją a nie moge nigdzie znaleść nowej. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() http://www.home.no/tibicam/TibiCAM*****
Link do nowej tibicam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Sorki ale albo ja nie jestem zbytnio bystry albo poprostu w tym nie ma TibiCam do ściągnięcia:
Nie można wyświetlić strony Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki. -------------------------------------------------------------------------------- Spróbuj wykonać następujące zadania: Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. Jeśli adres strony został wpisany na pasku adresu, upewnij się, czy jest on wpisany poprawnie. Aby sprawdzić ustawienia połączenia, kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Połączenie kliknij przycisk Ustawienia. Ustawienia powinny się zgadzać z ustawieniami dostarczonymi przez Twojego administratora sieci lokalnej (LAN) lub usługodawcę internetowego (ISP). Jeśli administrator sieci włączył tę funkcję, system Microsoft Windows może sprawdzić sieć i automatycznie wykryć ustawienia połączenia sieciowego. Jeśli chcesz, aby system Windows spróbował je wykryć, kliknij przycisk Wykryj ustawienia sieci Niektóre witryny wymagają 128-bitowego zabezpieczania połączeń. Kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Internet Explorer - informacje, aby ustalić, jak mocne zabezpieczenia są zainstalowane. Jeśli próbujesz przeglądać bezpieczną witrynę, upewnij się, czy ustawienia Zabezpieczeń obsługują ją. Kliknij menu Narzędzia, a następnie kliknij polecenie Opcje internetowe. Na karcie Zaawansowane przejdź do sekcji Zabezpieczenia i sprawdź ustawienia dla protokołów SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Kliknij przycisk Wstecz, aby wypróbować inne łącze. Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Mi ta strona działą nie wiem dlaczemu tobie nie chodzi acha ja mam Opera a ty masz Internet Explorer(to g****) mi otwiera sie folder i tam jest tibiCAM
![]() ![]() PoZdRO jak zrobie 20lvl knightem to dostane od znajomego Predhator 6xlvl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() Poszukaj w Filmotece www.tibia.xx.pl
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() opcja Szukaj
Otwierasz Tibie, Puzniej Tibia Cam I Dalej Active I Play |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
Stara TibiCam działa -.- @Keinim of titania (i sporo innych osób)@ To jest Tibicam, a nie Tibiacam^^
![]() |