|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
|
![]() Jestem sorcerem. Mieszkam w Carlin. Mam 10 lev. .
Mój sprzęt to legion helmet, scale armor, laether boots, m- star, studded legs. Na co z tym sprzętem i levelem poexpować? Proszę o odpowiedź. ?( --- Sorcerer ukrywający się gdzieś w Carlin :rolleyes: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Możesz pujść na folde poexpić z rotami ale by się przydał war hammer bo zniego średnio rot jest na 3 ataki. Ale zawzse możesz iść na trole na 1 poziomie. A jakby co to na drugi raz to szukaj takiego tematu w starych tematach.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
trafi na pierwszego lepszego PK i jestes xk(niewiem po ile chodzi) w plecy
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja bym radzil pojsc na trolle pod ab.Ewentualnie na frost trolle - folda.Uzbieraj tam kase na "utevo lux" a potem na "adori gran".Oczywiscie jesli ich nie masz.Nastepnie zrob kilka bpkow hmmow.Sprzedaj i kup
-dark / steel helmet (300gp) - plate arm (500-800gp-1000gp) - dwarfen shield (150gp) - brass legsy (200gp) - clerical mace (okolo 1k) Wtedy najlepiej chodzic na dwarfy tak mniej wiecej 20lvl.A dalej to juz bedziesz sam wiedzial ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Na samym początku najbardziej warto chodzic sobie do podziemi. Tam jest bardzo dużo bugów. Dają stosunkowo dużo expa i kasy jak na tak łatwego potwora.
Potem to już na zmiene na rotwormy i slima. 2 rotwormy znajdziesz schodząc pod ziemię koło lewego wyjście z Carlin. (pod ziemią w lewo, do góry i w dziórę.) 1 rotworma w kanałach zaraz nad depo i trochę w prawo zejście. Potem w lewo i jeden root. W przerwach między respawnami rootów możesz sobie chodzić na slima (dużo exp:160). Żeby się do niego dostać, zejdź aleją ze sklepami (zaraz pod depo) w dół. Potem w lewo. Pirwsze zejście do kanałów. Przez mostek, kilka bugów i schodkami na dół. 1 slim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja bym radził iść na północ od carlin i tam jest takie zejście na dół, przy rzekach (dziura) i tam jak schodzisz to na pierwszym pietrze są poisn spidery i masa wilków, a na drugim piętrze pod ziemią cała wataha troli i troche rotwormów.
Wypierdasek -> Knight -> Lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2003
|
![]() Dzięki wam za te wiadomości. Zaopatrzyłem się w:
12 lev, 8 mglvl -steel helmet -brass legsy -steel shield -m-star -plate armor -leather boots ![]() Jeszcze mam dwa pytanka: -Co spotkam w drodze z Carlin do Ab'deandriel -I kierunek na Foldę --- Meckubert-Sorcerer-12 lev-8 mglvl-Carlin-Trimera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() 1. W drodze z Carlin do Ab'Dendriel nie napotkasz nic, ale to zupełnie nic, (nie licząc 1-2 Bear-ów) jeżeli pójdziesz drogą bardzo wysunięta na północ, możesz natrafić na orc'i i elfy (niegroźne dla ciebie)
2. W kierunku na Foldę też jedynie mijać będziesz polankę Bear'ów (tak samo ok. 1-2 Bear'ów) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kierunek na folde <--------------- szukaj wzdloz wybrzezy.
Kurs kosztuje 20gp, powrot jest darmowy.
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() A dlaczego nikt nie napisze o podziemiach w carlin gdzie jest nalot bugów, badź cmentarzu z mnóstwem troli, to slabe potwory ale jest ich tam mnóstwo, nie ma obawy ze cię taki zabije, a z Bugów jest sporo kaski 8) , ja mam problem co robić moim paladynem z 8lvl, co ternować i jak? skad brać strzały itp. do trenowania distance???
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() ja mam pytanko czy ktos ( to jest raczej prosba ) czy ktos moglby zamiescic opis przejscia na folde ( bylbym niezmiernie wdzieczny za fotki )
odpowiadajc na powyzszy post idz na trolle pod Ab spytaj sie jakiegos polaka gdzie sa trolle w Ab i on cie z pewnoscia zaprowadzi ( miej przy sobie 50 gp tyle kosztuje klucz do wejscia kupuje sie go u trolla na lewo od drzwi trolli ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() z takim sprzętem to idz w podziemia carlin na bugi
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() idziesz do goscia, sprawdz na mapie gdzie mowisz hi/folda/yes (musisz miec 20 gp). Przenosi cie na Folde, sa tam frost trolle, minosy, roty, polar beary i chyba inne. Potem idziesz tamm skad przyszedles, jak cie przenioslo mowisz hi/tibia/yes (to jest gratis
![]() |
![]() |
![]() |