|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() POmuszcie chce kupic pacc ale boje sie podac numer karty i wyslac list czy mam jakas pewnosc ze mnie nie wyroluja???
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Wiesz, jak nie chcesz podać numeru karty zapłac przelewem, ale to drożej kosztuje. Ale nie bój się płacić kartą, jeszcze nikogo (chyba
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Mam pytanie ... ??
boisz sie ze CIP-owie cie wyroluja ?? ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a zebys wiedzial jak nawet mnie wykoluja to i tak nie odzyskam tego co mialem ...
wole zeby jakis moderator odp. ale to szczegul .. EDIT: a niech mi ktos poda jak moge kupic pacca bo nie ucze sie anglika tylko niemca ! kolega który sie troche uczy anglika (i ze mna niemca) to mi powiedzial ze przez karte i lista moge przeslac i przelewem ale chcialbym zeby ktos mi szczegółowo opisal (najlepiej dzis bo chce już kupic jakos pacca !!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A jak sie chcesz dowiedziec czegos wiecej o PACC to uzyj przycisku 'szukaj' i wpisz słowo kluczowe "PACC". Polecam platnosc karta bo jest najszybsza.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No to dodales mi otuchy zostalo wyslac kase na pacca dzieki !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak bedziesz mial paca to masz w planach gildie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tego nie planuje a mam kilka pytań dotyczacych pacc:
-jak zmienic imie -jak zrobic invite -jak wyslac rente za domek za odpowiedzi dziekuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Mam pacc i z tego co wiem nie można zmienić imienia ....można zmienić płeć co kosztuje 5 dni z pacca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @Kael
To wszystko chyba jest w F.A.Q. no ale napisze. 1. zmiana imienia - nie mozna zmienic imienia od tak sobie, trzeba dostac Namelocka. Namelock dostajesz jesli Twoje imie jest w jakis sposob niezgodne z regulaminami Tibii lub jesli masz dar przekonywania. 2. Invite - do gildii, do domku?? Zakladam ze do domku (wchodzisz do srodka i mowisz "aleta sio" a potem wpisujesz nicki zaproszonych osob). 3. W depo miasta w ktorym masz domek musisz miec okreslona ilosc pieniedzy na czas zaplaty (oplata zostanie pobrana samoczynnie).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niektóra wiara ma cos takiego jak "Former Names:" i tam jest stary nick a normalnie ma nowy jak moge cos takiego zrobic bo z mojego nicka sie wszyty smieja (-.-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Former name to właśnie to które dostało namelocka, właściciel wtedy wybiera nowe a to zakazane zostaje umieszczone w rubryce former names.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
oto cala rozmowa : Adihash Registered Player Complaint about Name Lock of character Master of potatoes Greetings Can you tell me why i get name lock on Master of Potatoes ? What is wrong with it ? I think that it makes all the tibia rules. Please answer as fast as you can . Dec 27 2003, 5:45 pm Gamemaster Re: Complaint about Name Lock of character Master of potatoes The character has been successfully renamed. 'potatoes' is an object. 'masters of' is not a name. Dec 27 2003, 6:22 pm Jezeli 'master of' to nie imie, to GMy powinny dac name locki wielu osobom na tibi. I fakt w tym okresie duzo osób dostalo name lock niby tez z tych samych powodów ze to niby nie imie, ale wiekaszosc osób które dostaly mialy dosc dlugie imiona. sory za out of topic ale az mnie draznilo z tym name lockiem
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |