|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jesli pujdzie na maina kup czar evenom zrub razem z nim duel mode popros go o to zakoleguj sie i zatakuj go czarem evenom
od kiedy to tutorowie,consulerowie i gmowie pomagaja jak ktos kogos zabil napojem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Nikt z Cip teamu ani Gm ci nie pomoze w tym przypadu nastepnym razem dokladnie patrz co pijesz a to ze zginales wynika tylko z twojej głupoty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Minevere Na pszyszlosc wiedz ze zatrucie mozesz wyleczyc u niektorych NPC (np. Cipfrid w temple lub straznik na mostku), mowiac do nich "heal".
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Skoro zginoles na 3 lvl to raczej nie straciles duszo rzeczy, wiec czemu od razu taki wkuszony jestes??
I na przyszlosc ufaszaj co "lykasz"
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2003
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() To ja radze(jesli zapamietales imie:
1.Przejdz na maina 2. Zaprzyjaznij sie z jakims highlvl 3. Idz z nowym kolega ubic drania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() for all:
Cytuj:
![]() Cytuj:
w razie czego to mam na hibernii jakiegos knighta ( 14 lvl bodajze ) to moge go tam polaskotac barb-axe ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Eee, bez przesady... Ja też poległem jak zaczynałem grać w tibie bo mi powiedzieli że to dodaje życia ... .
Jak na rooku jesteś to kup antidote rune (40gp u Lily). @gimli syn gloina: evenom to poprostu czar zatrucia (adevo res pox). Praktycznie bezużyteczny (chyba, że dla PK zabijającego 8-9lvlowców).
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() jA TAK ZGINOLEM NA 7LVL.Koles mnie oszukal i dzieki mojej niewiedzy stracilem 500gp.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
A co do zatrucia, to nie da sie kogos zatruc, mozna tylko siebie zatruc. Jak wezmiemy butelke z trucizna i klikniemy use with na kogos, to sie wyleje na podloge, jak klikniemy use with i na siebie, to sie wtedy zatrujemy, wiec wina jest tylko tego, kto sie dal nabrac, ale czy w realu pijecie cos, co wyglada na zielone od nieznajomego?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |