![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Chwilke temu przechodziłem koło sklepu Luba <no wiefcie... taka mała chatka koło thais. gosć miesz z psem>. Spojrzałem na tablicę i zobaczyłem, że ma do sprzedania od czasu do czasu 'Rare map' gór <no z cyklopami
![]() ![]() Btw. szukełem takiego tematu i nie mogłem znaleźć, wiec chyba go nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() on zawsze tak mowi
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No ale przecież po coś musi być ten sklep... no bo co to za sens postawić budynek z ncp, który na wszystkie oferty kupna odpowiada, że pzed chwilą sprzedał?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() On tak zawsze chyba gada, a można u niego sprzedać żarcie po to tam jest.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Możliwe... no ale fajnie by było mieć taka mapę...
![]() Btw. Rozumiecie o co mi chodzi w ostatnich dwóch zdaniach? ![]() Ostatnio edytowany przez Bunio - 10-02-2005 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() no lopaty sie urzywa w pewnych miejscach zasypanych kamieniamy zeby je rozkopac i tam wejsc a kilofa tez sie urzywa zeby no wiesz ten tego no znalesc dziore ukryta
PS. ja juz kilka adobrych miechow nei gram w rl tibie tylko w ots i czasem w RuneScape
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Aureliunkunfun, 'używać', a nie 'urzywać' <taki drobny błąd ^^>.
Chodzi mi bardziej o to, czy miejsca, na których mogę użyć kilofa są jakoś oznaczone, czy też może to być niewyróżniający sie kawalek trawy, czy fragment drogi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Skierniewice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masz of bhaal
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
|
![]() miejsca gdzie można kopać kilofem nie są oznaczone. A mi sie tez wydaje ze on tak zawsze gada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() a da się zdobyć gdzieś mapę z rarami, czy trzeba przekopywać całą tibię?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Lord Ryhor
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 166
Poziom mag.: 9
|
![]() NPC Lubo sprzedaje torchy, łopaty, liny itp. itd. troszke w zawyzonej cenie
np.: torch - 3 gp Osobiscie uważam że to nieopłacalny NPC no ale jak komuś się niechce wracać do Thais... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() NPC Lubo to spoko koleś ...
![]() Kiedyś chodziłem głodny jak wilk , a rybek mi się łowić nie chciało. Z cyklopów jak na złość nic do jedzenia nie wypadało i to przez dłuższy czas. W końcu miałem już dość czekania z pustym żołądkiem i postanowiłem działać. Pamiętałem , że Lubo sprzedaje jabłka i to jak twierdzi najlepsze w całej Tibii ... ![]() Ponieważ byłem głodny i chciałem mieć zapas kupiłem 80 jabłek ... ![]() Rzeczywiście smakowały nieziemsko i były warte swojej ceny ... Jeśli mnie pamięć nie myli zapłaciłem wtedy 200 gp. To były wyjątkowo cenne jabłuszka ... he,he |
![]() |
![]() |