|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Serdecznie wszystkich zapraszam na stronę o jednym z bohaterow dramatu "Romeo i Julia" Merkucju. Strona Dopiero się rozwija, wlasnie przed chwila uruchomilismy forum
http://zshe.int.pl/~ania/phpBB2 Wcchodzice rejestrujcie się i piszcie. Nie ldugo byc moze dodane zostana nowe dzialy. Aliias w budowie. Acha, wielkie, ale to wielkie podziekowania dla Gonzo za system newsów. To tyle, pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Polinik - 22-02-2005 o 21:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() lol... my o tibii... ona o Romeo i Julii.... nie wiem jak was mnie to nei kreci -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Nah tylko nie R&J plx plx plx
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest o remo i julii raczej o Merkucju. Dokladniej glownie chodzi o Mercutia z przedstawienia Teatru Buffo (kto byl ten wie).
@Maniek Informacja Europejska: 40% tego forum nie gra w Tibię. @down Lekture polecam, tlyko jescze zasatnow sie jakie wydanie chcesz, bo ja narazie probuje to przeczytac w oryginale po angielsku i nie za bardzo. Slyszalam tez ze jest jakeis wydanie polskie pisane prozą. i powtarzam jeszce raz: TO NIE JEST O ROMEU I JULII TLYKO O MERKUCJU. Ostatnio edytowany przez she_devil - 22-02-2005 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() może sie przyda -.- nauczycielka od polaka powiedziała że może nam to da za lekturę no no plx >.<
@UP: czuje się mniejszością ... ee to fajnie ![]() Ostatnio edytowany przez Wufei - 22-02-2005 o 21:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() She_Devil: zedytowalem troche Twoj url. A na przyszlosci prosze o usuwanie z urli czesci odpowiedzialnych za sesje (np. PHPSESSID=, SID=, PHPSID=) - takie zostawienie daje fajne mozliwosci ataku (SID snatching).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przeprszam, moj blad moja slepota o moja wielka wina.
@down Yeah, dzieki za laske. *Pada na kolanach* Ostatnio edytowany przez she_devil - 22-02-2005 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Bedzie Ci wybaczone.
![]() |
![]() |
![]() |