|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
![]() |
![]() Hejka, mam takie pytanko. Załóżmy, zsummonowałem Fire Devila. Zaatakowałem Huntera(lub cokolwiek innego) i Fire Devil wystrzelił no nie wiem, załużmy GFB. Osoba stojąca tuz koło Huntera też zerwała. Czy mam w takim przypadku skulla? Albo jak moj Fire Devil z GFB zabije trzy osoby atakując jakiegoś potwora to bede miał red skulla? Zamieszczam ten temat w "Magii" bo summony to chyba magia, nie?
Z góry dzieki za pomoc!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bialystok
![]() |
![]() Jak zabijesz summona kogos ( nawet przypadkowo ) to bedziesz miec skulla bo summon przywolany przez kogos liczy sie jako "bron" maga . Przeciez jak kogos zabijesz(nawet przypadkowo) summonem to pisze np Killed by fire devil by 'nick sorca'. Czyli raczej sie liczy jako pkowanie
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re: Peter the Sheepy
Tak, jeśli przypadkiem kogoś zaatakujesz będziesz miał white skulla. Nawet jeśli atakujesz potwora, a ogien gfb dosięgnie gracza równiez dostajesz skulla. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
![]() |
![]() No to musze pamiętać aby nie atakować fire devilem potwora blisko którego znajduje się gracz.
![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() A mnie wkurza jedna rzecz.Nie dziala to w odwrotna strone.Czyli ktos zaatakowal twojego Fire Devila to nie ma skulla;/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ty nic nie rozumiesz.
Wyjaśnie to wszystko jasno i wyraźnie: Jeżeli zaatakujesz czyjegoś summona to nie dostajesz white skulla. Jeżeli twój summon zada komus obrazenia to dostajesz white skulla. |
![]() |