Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Fake'i

Notki

Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-03-2005, 15:00   #1
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
DR.UTi ma numer GG 4790821
Domyślny Do Moderatorów -.^

PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania" świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika. Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.

I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu. Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki, i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)

Z góry dziękuje
I Prosze o opinie rozważnych i szanowanych użytkowników.
DR.UTi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-03-2005, 15:06   #2
Tomix6
Użytkownik Forum

Tomix6's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest

Domyślny

tylko zauważ, że nie wszyscy na tym forum to 14-latki ^^ i gdyby taki 10-latek mial wyapeniac test IQ dla 14-latka to chyba nie bylo by mu miło nie?
Tomix6 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 15:16   #3
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomix6
tylko zauważ, że nie wszyscy na tym forum to 14-latki ^^ i gdyby taki 10-latek mial wyapeniac test IQ dla 14-latka to chyba nie bylo by mu miło nie?
Ale zauważ że jeżeli taki 10 latek zna chociażby zasady dobrego wychowania, i zna dobrze grę...to taki test nie sprawi mu problemu....tam nie ma być pytań maturalnych.....ale jednakże pytań typu " Przez jakie "p" piszę się prosze..."....To 14-lat to jedynie przykład.
stary 01-03-2005, 15:17   #4
TiTuS
Użytkownik Forum

TiTuS's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

mogłby być test ale o tibi a nie ICQ
TiTuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 15:38   #5
elite
Użytkownik Forum

elite's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław

Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
Domyślny

Czasami sie nie da kogos nie zbluzgac za 1 fake.. Robia ludzie w paincie jakies syfy co sie zygac chce, zamiast sie przylozyc. Niestety na tym forum ostatnio jakas plaga nastapila i wysyapalo sie newbie od cholery.... Czasami nawet nie ma jak podyskutowac..
stary 01-03-2005, 15:47   #6
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite
Czasami sie nie da kogos nie zbluzgac za 1 fake.. Robia ludzie w paincie jakies syfy co sie zygac chce, zamiast sie przylozyc. Niestety na tym forum ostatnio jakas plaga nastapila i wysyapalo sie newbie od cholery.... Czasami nawet nie ma jak podyskutowac..
Hmm...więc może fake przed wrzuceniem na forum powinny być przeglądnięte przez modków? Moderatorzy mieliby powiedzmy opcję "Zatwierdź temat" . Było by to tylko w tym dziale. Sądze iż to powinno zminimalizować bulwers tak wystawiającego pracę, jak ich komentatora..?
stary 01-03-2005, 15:48   #7
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Jako powazny i szanowany uzytkownik <rotfl> mowie Ci ze twoje pomysly sa smieszne.
stary 01-03-2005, 16:00   #8
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gimli syn gloina
Jako powazny i szanowany uzytkownik <rotfl> mowie Ci ze twoje pomysly sa smieszne.
Śmieszne?...Mógłbyś chociaż uzasadnić swoją opinie <lol>...Fakt...może jestem troche wymagający...i mój projekt wymaga drobnej korekty. Dlatego też dałem to do oceny innych użytkowników. A jeśli naprawdę mój temat nadaje się na "Alejaja.pl' to przedstaw jakikolwiek inny pomysl ograniczenia postów typu omawianego w temacie.
stary 01-03-2005, 16:01   #9
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DR.UTi
PO 1 Mam prośbe do któregoś Modka ( Evul Banator Pobudka:>) ...Dajcie do regulaminu taki punkt:
* Jeżeli ktoś pisze iż przedstawiony fake jest jego pierwszym, żaden forumowicz nie powinnien obrażać jego osoby, ani jego twórczośći. Tzw " Akt besztania"
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.

Cytuj:
świadczy jedynie o tolerancji, wychowaniu i rozumowaniu danego użytkownika.
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?

Cytuj:
Za powyższe przewinienie : 9 ptk ostrzeżenia.
Moze od razu pernamently ban?

Cytuj:
I jeszcze miło by było aby przy rejestracji obecny byłby mały test IQ, który byłby wyzwaniem dla przeciętnego 14 latka, a jednakże szanujący siebie i innych, dosyć obeznany owy uczestnik życia forum (14lat) poradziłby sobie bez problemu.
I myslisz, ze to wyeliminuje gorsza czesc forum? Ile to bylo kogos sie zapytac o odpowiedz na pytanie.... Test napisze dobrze a na forum dalej bedzie robil swoje...

Cytuj:
Bo wkońcu nieważny jest wiek, a poziom intelektualny. A niestety dla większości użytkowników tego forum...nie jest on zbyt wysoki
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.

Cytuj:
i komentaże zaczynają się na "Kobieta Lekkich Obyczajów"....a kończą na "Uprawianiu Sexu"...(Jest w cudzysłowiu ponieważ niektórzy pewnie tutaj nie znają znaczenia pisanych przez nich słów)
Akurat tu nie mam nic do powiedzenia.

Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
Rankor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 16:02   #10
Chopkers
Użytkownik Forum

Chopkers's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Chopkers ma numer GG 3987061
Domyślny

podoba mi sie pomysl z zatwierdzaniem fake'a
poniewaz co jakis czas widze jakis ohydny screen zrobiony w paincie, gdzie zamiast jakiegos screena z tibii, narysowany jest kolorowy debil mowiacy fri itans....

moze jakichs zenqw z oschnietym mozgiem to smieszy, ale ludzi z minimalna iloscia rozumu, nie....
stary 01-03-2005, 16:21   #11
DR.UTi
Użytkownik Forum

DR.UTi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Doh, czyli mam napisac, ze wszystko jest ladne, piekne itd.? Lepiej czasem napisac, zeby sie wiecej za to dany user nie bral bo nie ma weny/talentu do takich rzeczy.
To jest logiczne że mozesz...tylko czy serio konieczne jest napisanie "K**** Co ZA J**** CH***..!!!!!!!! A TEN FAKE TO GÓ**o..... Czy jednak można napisać " Zbytnio ten fake niedopracowany...coś tam wystaje itp itd. Postaraj się następnym razem.

Cytuj:
Czyli jesli zbesztam go hmmm... jakby to nazwac, Zalorzmy, ze wymienie mu wszystkie bledy w mniej delikatny sposob zle rozumuje? Sorry, ale co ma do tego to, ze jest to pierwsza praca danej osoby? Nie moze sie zapytac, kolegi/kolezanki czy warto wrzucac na forum swoje "bochomazy"?
a jeżeli nie ma rzadnych znajomych obeznanych w tym temacie?...

Cytuj:
Moze od razu pernamently ban?
Wiesz że myślałem o tym?

Cytuj:
Ludzie z wiekiem madrzeja.... Czyli zwieksza sie im poziom intelektualny.
Jesteś pewien?...Mam kumpla 18 lat a zachowuje się nie lepiej niż 5 latek...
Zresztą...sam sobie przeczysz....masz 13 lat a rozumujesz jak niektórzy wiele starsi użytkownicy

Cytuj:
Prawde mowiac, chyba jedyna droga do wyeliminowania idiotow jest zwiekszenie liczby modow. Z reszta nie tylko na tym forum sa idioci.
Owszem....tylko niesądze że często będziemy widzieć newsy na stronie głównej pt." Następna Edycja Konkursu Na Moderatora'".......a jeśli jednak, to poprawiło by ową sytuację wiele lepiej niż moja idea. No i nie tylko na tym forum?..owszem. Ale pisząć na tym forum....rozmawiamy o życiu tego forum...nie innych.
stary 01-03-2005, 16:30   #12
Cruel Master Boa
Użytkownik Forum

Cruel Master Boa's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Krakow

Cruel Master Boa ma numer GG 1243818 Cruel Master Boa ma login Tlenu Master-Boa
Domyślny

kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Ostatnio edytowany przez Cruel Master Boa - 21-03-2005 o 14:08.
Cruel Master Boa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-03-2005, 16:57   #13
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Czemu twoje pomysly sa smieszne ? 1. Ze jezeli juz jakas "ochrona" dla nieutalentowanych, to czemu tylko dla tych ktorzy pisza ze to ich 1 fake? Mi osobiscie nie bedzie sie chcialo szukac w postach uzytkownika czy to jego 1 fake. A jezeli chodzi o bluzgi, to sa one i tak i tak karane, i nie ma nic do tego akurat dzial "fake" ktorego tak chcesz przed "kultura" uzytkownikow bronic.

Pomysl z testem jest tez smieszny, wiadomo ze zawsze znajdzie sie sposob na "obejscie" testu, poza tym akurat testy na IQ niezbyt dobrze oddaja prawdziwa inteligencje czlowieka.
Cytuj:
Moderatorzy mieliby powiedzmy opcję "Zatwierdź temat" . Było by to tylko w tym dziale. Sądze iż to powinno zminimalizować bulwers tak wystawiającego pracę, jak ich komentatora..?
Nie mam nic lepszego do roboty -,- Poza tym, moja opinia jest subiektywna i to co moze mnie smieszyc czy mi sie podobac moze kogos bulwersowac i odwrotnie
stary 01-03-2005, 17:39   #14
Remciu
Guest

Domyślny

Cytuj:
mimo ze koles napisal ze to 1 fake jak mialem go nie " zbesztac" za to ze narysowal OBRZYDLIWY KOMIKS "JAK POWSTAL KEFIR" takich to ban od razu powinien byc a nie ostrzezenie poszukaj go moze jeszcze jest i zobaczysz co dla niektorych oznacza 1 fake
No ale nie można przesadzać z zebsztaniem.
Można powiedzieć np."ten fake jakiś taki dziwny... albo "Weź się postaraj i się nie wygłupiaj...".
No przecierz taki 10 latek by zobaczył takie napisy jak .... no wiecie ...
to by w końcu się nauczył tego...i wyobraźcie sobie jak mówi na swoich "starszych" suki albo inne takie :/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 23:03   #15
NCrash
Użytkownik Forum

NCrash's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P

Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
NCrash ma numer GG 9248582
Domyślny

jaki lol... wiesz. jak ktos robi na odwal sie (np. jak powstal kefir) to weee

New York 1945
Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj.

Postępy Prac
Graphics - 85%
Fake - nie da się określić
NCrash jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania