|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2005
|
![]() Knightów najczęściej protektują kumple z reala więc jeśli nie masz żadnego to masz problem... Oczywiście możesz spróbowac się zaprzeyjźnić z hlvl-em ale raczej będzie to miało marny skutek. Zresztą taka protekcja druidów/sorców przez hlvl-e wzamian za runki nie jest najlepsza. Tzn że temy protektorowi nie za bardzo będzie się chciało ratować druida/sorca jeśli ten będzie potrzebował pomocy. To tylko runki a je można dostać od kogoś innego...
<JESTEM PIERWSZA> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Tja - jak widze gosci z gadka "dam ci bp hmm tylko badz moim protektorem"
to najchetniej zaczołbym od sd na twaz na powitanie. szczerze? szukajac protekrota wiecej z tego problemow niz porzytkow: bo sa 2 opcje: 1. gosc wezmie twoje runki/ kase i potem cie oleje 2. dostaniesz od jego pk chara w czapke za spaming [ad 2- np ja sie caly gotuje jak luruje z 3 gsy na poh i nagle ekran zaslania mi 6-7 pm od jednego goscia "PROTECT ME PLX!" - wyciagnołem juz raz konsekwencje od jedno co był wyjatkowo upiedliwy] majac low lvl najlepiej nie szukac zadnych protekcji- wogle najlepiej nie szukac kłopotów- po prostu siedziec cicho i myknąc szybko jakis sensowny lvl po cichu
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Podchodzisz do h-lvl i mówisz, że będziesz dawał mu w łapę miesięcznie 10k i tylko czekać na decyzje. Proste nie?
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() UP: A ten H-lvl weżmie sobie kase i cie oleje xD
Nie masz żadnej pewnoscie ze cie nie oleje w trudnej chwili
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Haha to idziesz do wyższego h-lvl i mu bulisz kolejne 10k, a jak on cie oleje to tak w nieskończoność, aż się spłuczesz haha.
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() według mnie szukanie protektora to glupota w tibi najlepiej radzic sobie samemu jak ja
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ale wy macie problemy...... ja zawsze sam sobie jestem protektorem......
ale tak on topic mogl bys dostarczac runy, ale na takiej zasadzie, ze kupujesz od kogos, i mu sprzedajesz ;D ale tak zeby on nie wiedzial :> |
![]() |
![]() |