![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Vamp hunt
ekipa: ja Nataku-Master Sorc(skille, eq i reszta w filmiku) Lord Karrak-elite knight 32 level skille 70/70 miała byc większa ale ja nalegałem, bo chciałem szybko level wbić ![]() Vamp hunt
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() hehehe coś działy ci sie pomyliły
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Filmik dobry, dział zły.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Wystarczy przeniesc
![]() A filmik zaraz obejrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() nic ni link do filmiku ni zdjęcie "x"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Filmik taki sobie. Tylko ze strasznie sie baliscie na poczatku. Ja tam sam expowalem bez zadnych problemów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Krapniknil
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 25
Poziom mag.: 20
|
![]() bardzo dobry film.....dosc dlugi ale spoko
@for all: "Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() a do jakiego działu wkleiłem??? Bo u mnie było w filmach.... A coś mi się pierniczy forum ibia.pl, bo we wszystkich tematach mam 0 odpowiedzi i działy sa pozamieniane...... Wirus???
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Chyba nam troche filmik nie wyszedł... gdybyś oszczędzał Hmm to na 100% zdobyłbyś Advance w Levelu na Vampirach, ale nie, Ty musiałeś walić z Hmm'ców w szkielety, albo 'dobijać' potworki waląc po 7, 1, 4 zamiast poczekać aż ja dobije. Cóż, co się stało to się nie odstanie. Na przyszłość inaczej to rozergramy
![]() ![]() To właściwie wszystko... aha i weź ty sie stary uspokój biegasz ****a w tę i nazad i sie dziwisz, że giniesz. Stój w miejscu a nie podlurowujesz potworki i tracisz SD na jakies mumie, vampy itp. Filmik tragiczny, ale poprawimy nie załamuj się ![]() Pozdro
Ostatnio edytowany przez Lord Karrak - 27-02-2005 o 12:21. Powód: Proszę usunąć tego posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Troche nam filmik nie wyszedł... widać, że razem nigdzie nie chodzimy bo nie jesteśmy wogóle zgrani. Podajmy przykład. Stoję i czekam na Ciebie, aż pójdziemy na niższy resp, ale Ty stwierdziłeś, że tam jest jeszcze jeden vampir. Napisałem Ci, że tam są tylko 2 (które już zabiliśmy), a ten ****a dalej się pcha... wiem, że chciałeś, aby filmik był Hardkorowy i wogóle, ale na litość Boską dbajmy o własne bezpieczeństwo! Jeszcze kilka uwag:
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#11 |
Master Alucard
|
![]() @Lord Karrak
Aleś mi dogadał... Zakopie się w piaskownicy ![]() A tak na serio to straciłem chęci do gry, bo przez buga w grze straciłem 200k....
![]() |