|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
|
![]() Siemka!
Zastanawialo mnie ostatnio, jak przeprowadzacie wywiady z CipSoftem? Tzn. E-mailem? chyba za dlugo? Czyli jakim komunikatroem sie poslugujecie podczas rozmow z CipSoft? I jeszce jedno czy ktos wie, czy mozna ich odwiedzic? MAm rodzine w Regensburgu i na te wakacje jade tam na 2 tygdonie i mnie ciekawi czy moglbym pojsc do Cipsoftu? Wejsc zobaczyc jak pracuja i tak dalej? (jesli ktos z Tibia.pl moglby zapytac ![]() PS. Jesli w zlym dziale prosze przeniesc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() wywiad to wywiad-konkretna osoba się umawia e-mailem lub czym chce na spotkanie (na czacie, jakis komunikator itp.) i zadaje pytania...
Odwiedzić mozna(zależy czy cie wpuszczą, czy nie), możesz kupic PACCa z ręki do ręki itd.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Chodzi mi wlasnie o to zeby wpuscili
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Niemiecki ucze sie 4 lata, z niemcem sie dogadam
![]() ![]() -+EDIT+- I czy jesli by np. ekipa sprawdzila by moja wiedze o Tibi i tak dalej to mozna by bylo sie starac o GMostwo? Od czego to mzoe zalezec? Ostatnio edytowany przez Shoden - 01-03-2005 o 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() To pytanie o GMostwo prosze traktowac powaznie ja sie nie zbijam czy cos. Jakie wymagania musi spelniac osoba aby mogla zostac GMem?
|
![]() |
![]() |