|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Z ostatnich doniesienń wiem iż pojawił się nowy przedmiot nazywa się Red robe i wypada cho.... rzadko z Banshee , cena jak narazie 70K i nic więcej o tym nie wiem.... może to tylko plotki . ale jeśli to prawda i macie zdjęcia lub jakieś informacje . Proszę byście je zamieścili tutaj.
Dodatkowo dodam , że miałem problem z "Cannot conect to login server" , i to mam 2 tezy: 1. Walniety system i po przeinstalacji gdy usunie się podczas formatu wszystkie wpisy w rejestrze tibi to będzie działać/ ale zalogowałem się w szkole na moje kontoi gdy przyszedłem do domu u mnie też chodziło...... jeżeli macie2. Może to tylko przypadek kumpli i ten problem warto najpierw spróbować tego zanim się zniszczy to co zbieraliście tyleż tygodni -.^ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Magiczna opcja szukaj sposób obsługi:
1) wpisujesz red robe lub Cannot conect to login server 2) pojawia ci sie kilka tematów 3) przeglądasz je 4) zadajesz tam pytania (gadam jak mod nie? ![]() PS. Red robie istnieje i ma 1 arm. Takeigo błędu jeszce nie miałm ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Ja wiem jedno ze Red Robe istnieje widzialem jak dzis jakis gosc sie w to przemienil na srvie ,,Secura"Jak bym wiedzial to bym zrobil SS ale na 100% Nie jest podobne do Blue Robe
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() red robe :
![]() grafika wyciągnięta z tibia.spr, Arm: 1 niepamiętam ile ważło, jeżeli nie zapomnę to poszukam w mieści w domkach może ktoś bedzie miał... |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() ej to jak to ma 1 arm i kosztuje 70k to to chyba jakies zdolnosci ma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() hihihihihi dzięki wam a więc to tylko głupawa plotka : ] liczyłem na coś więcej niż 1 arm..... myślałem sobię że to będzie crown armorm tyle że warzący 30 capa : ] aty kapaa zostane przy mojej bluue
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() LUDZIE nie slyszalem o czyms takim...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() jak to jest w banshee to niwmorzliwe bo muj kumpel hodzi codziennie na banshee i jeszcze nigdy mu sie nie trafilo ale jakis wysoki level na amera mowil mi o tym ze podobno cos takiego istnieje jak redrobe ale ja tylko widzialwm i mam bluerobe 8)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() noble armor -red robe czemu red robe bo zbroja wykuta przez bogów dla klanu red rose i niekosztuje 70k tylko 4-5k na secu a to z 1 arm co jest niezwykle zadkie to red tunic lezy w chacie mikolaja !!!!! juz 3 raz odpowiadam co to rr do medatorów usuwac nastepne takie tematy !!!!!!!!!!!!
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Fajnie wygląda jak ciuch z taniego materiału i jeszcze z ciuchlandu...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Ehhh taki legendarny przedmiot, a taki lipny
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
z tego co wiem to wypada z banshee jeszcze rzadziej niz e-plate'a (czy MPA, ak kto woli) z demona -.-
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Setzer nie dał za red robe żadnego e-plate. Z tego co pamiętam i co było na screenach, ma tego w domq około 7 sztuk, i wątpię aby w ogóle to sprzedawał. Cena jest na pewno zaporowa. Pamiętam jeszcze screna jak znalazł 1 red robe na julerze i przyszedł GM
![]() Po 4k ktoś sprzedaje?! Boskie, daj mi adres tego sprzedawcy -.-