|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?
|
![]() Witam,
Szczerze mówiąc, nie wiem do jakiego działu to wkleić.. Przeglądając Allegro trafiłem na aukcję (link podam pod koniec, żeby teraz nikt nie kliknął ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44489211 Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No faktycznie, gosc prubuje nas o***ac. Jak najedziesz na link (nie klikac!) to w pasku na dole IE bedziesz mial PRAWDZIWY link (bo tak naprawde to link jest do strony http://www.myscreens.<cenzura>.pl). Lepiej tam nie wchodzcie i nic nie klikajcie!
Ostatnio edytowany przez Kajulec - 08-03-2005 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Fakt, pewnie keylogger (jakos nie mam ochoty spreawdzac co robi
![]() Ale jakby ktoś chciał, to macie linka do zdjęcia (link, bo jest duże a warto zobaczyć ![]() http://img.photobucket.com/albums/v646/Dymek/stuff.jpg
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() OMFG! Co mało tych itemków. Ciekawe jak długo on to zbierał. LOL.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiedyś tą aukcje widziałem ale nie podejrzewałbym ze tam jest jakis syf (geylogger). Czego to juz ludzie nie wymysla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tylko dodam, że Norton (i Trend Micro PC-cillin) wykryły wirusa na kompie, zanim otowrzyła mi się strona, więc nic nie klikałem. Stronę zamknąłem od razu jak zauważyłem przekierowanie, więc nie klikajcie na link w tej aukcji..
Pozdro.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Zgloscie te aukcje do administracji allegro i po klopocie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]() Magus - od razu zgłosiłem
![]() Ale z doświadczenia wiem, że troche to trwa zanim sprawdzą itp. itd. ps. Magus, może usuń z posta Kajulca linka do tej strony? Bo jest niebezpieczny...
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2) A tak poważnie -aukcję zgłosiłem, zanim napisałem ten temat tutaj, ale ta aukcja szybciej się skończy, niż oni ją usuną, więc nie "po kłopocie", bo moze kupa ludiz kliknąć ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ****a a ja wczesniej wchodzilem na to co mam teraz zrobic nie mam zadnego antivira itd tylko ad-ware ****a szybko powiedzcie co mam zrobic niehcce stracic 79 royala i 40 knighta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
@up Dokładnie .. to ma być sprzęt za 8m ?? To chyba na serwerze, który dopiero co powstał ...
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 08-03-2005 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
To nie jest ten sprzet...Jakis inny koles sperzedaje to na innej aucji @Wichru Ja ad aware nie uzywam juz dluuugo bo zrobilem test na moim 2 kompie co chooj viruskow bylo..... ad znalazl 57 a avast antivirus okolo 117 :/ Polecam nortona, avast, albo przeczytanie niektorych tematow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja wziołem i kliknołem na link z ciekawości i też zanim pojawiła sie strona to norton mi kazał chyba z 10 razy kliknonć czy chce poddac kwarantannie zainfekowane wirusy ten stuff na 8mln mi też nie wygląda ale przeciesz gościu i tak nie chce go sprzedawać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 09-03-2005 o 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() Czy glupota was debile nei boli odkąd cookie to keylogger pomyślcie co piszecie ludzi co wy macie pod kopóła usłyszał raz od kogoś bajeke i teraz powtarza i dodaje to niej upiękrzacze zastanówcie sie a lepiej moze by tak poczytać o keyleggerach cookie i wirusach...
Przestańcie używać wspomagaczy do tibia i macro to przestaną wam wyskakiwać alerty o zagrożeniu |
![]() |
![]() |