|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Mam problem poniewaz chcialbym zmienic przy uzyciu tibia.spr ubranka facc na ten ktory maja Pacc ten z mieczem :/ niestety nie wiem skad je sciagnac prosze o pomoc wiem ze nikt tego w grze nie bedzie widziec ale mi zalezy
![]()
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() wszystkie ubranka (facc, pacc) są w pliku tibia.spr.... wystarczy je zamienić nazwami...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() O! A to ciekawe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Samodestrukcja
![]() |
![]() Najpierw ściągnij sobie edytor tibia.spr, potem (tak jak mówił Shinjix) znajdź plik ze strojem facc i pacc, zamień nazwami i już
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Albo użyj Magic buttonu "Szukaj". Było już kilka tematów o tym z najróżniejszymi sposobami.
Btw. Tylko ty widzisz siebie jak pacca, nikt inny, pozatym to jest nielegalne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() możesz też jeżeli nie boisz się keyloggerów ściągnąć z kądś tibie ngg tam jest funkcja cameleon i możesz się zamienić w co chcesz nawet w pacca
p.s sam tego gówna nie używam ale mój znajomy tak dlatego to wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Koszalin
![]() |
![]() Mozna sie zamienic poprzez tibie gg we wszystkie potwory i postacie wystepujące w grze (np. demon DL, GS itp) ale co to za frajda jak tylko ty to widzisz i nikt inny
Steel Birthblade Paladin ![]() Azura |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The Witcher
|
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |