|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() Zawsze mnie zatsanawiało czemu ludzie mówią do każdego gracza który ich wkurzy ty n00bie
![]() Ostatnio edytowany przez kUvE - 22-03-2005 o 08:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() noob to jest po tibijsku złodziej/oszust nie wiem jak to powiedzieć a newbi to ktoś kto sie uczy dopiero jak co poprawcie mnie bo dobrze posta nie zrozumiałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Heh, w sumie masz racje, ale co da napisanie takiego tematu? Nooby były, są i będą jeszcze długo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() widze że nie zrozumieliście o co chodzi newbie to jest początkujący ale n00b to taki newbie co więcej sie nie chce uczyć i pozostaje tym newbie na zawsze i zlodziej to zlodziej oszust to oszust
![]() Ostatnio edytowany przez kUvE - 22-03-2005 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() do czego to doszlo, zeby ktos wymyslal definicje nooba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Wymyślał? Przecież ta definicja jest już od dawna w większości gier sieciowych. Noob to taki, co nie wie, ale manuala nie przeczyta, woli męczyć o info kolegów z teamu. W tego typu grach "takich noobów" jak w tibii nie ma, bo na każdym serwie jest ADMIN i rozdaje kicki/bany wszystkim, co sprawiają kłopoty. (taki GM to jest jak UFO - wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go jeszcze nie widział
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @KuVe:
Dla mnie to proste: Noob jakby nie patrzec jest w Tibii juz wyzwiskiem. Kiedy chcesz kogos zdenerwowac uzywasz wyzwiska - wiec malolaty pisza nOOb i sie ciesza, ze ten po drugiej stronie juz sie zdenerwowal... dziecinne podejscie ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: B-wo City
![]() |
![]() Po prostu tak się utarło że ludzie mówią ty noobie zamiast krzyczeć ty prostaku, niegrzeczny graczu który wrzuca śmieci do mojego domku
![]() X-hej ale masz duży lvl napewno masz fajne itemki daj coś plz Y- Sorry niemam czasu X-Co? dla Polaka niedasz ty NOOBIE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |