|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() mozna by powiedziec ze pewnego rodzaju reklama ale fake spox jest ladnie wklejone naprawde fajne
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Heyah! Sami Swoi mówią, że w Idei nadchodzi Era na Plus.
@topic Odlotowy fejk tylko mozna bylo dodać Bogdana i reszte ekipy ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Brawooo, niezły pomysł.
![]() Bogdanem mógłby zostać cyklop, a (z tego co pamiętam) pan Wiesio w koparce musiałby być zlepieniem dwóch rzeczy. A może przeróbka orca ridera? Jeszcze raz gratz za ideę i wykonanie.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
![]() |
![]() Nie ma nic nadzwyczajnego w tym Fake. Mimo to strasznie mi sie podoba ![]() GZ dla wykonawcy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() <edit> co juz uczynilem ,a efekty mozeta oglondnac tutaj ![]() ![]() PS. jakby ktos mogl rzucic sie pomyslem z czego zrobic koparke :/ bylbym badzo wdzieczny ![]() Cytuj:
po to tu jestem ;* Ostatnio edytowany przez Steve-0 - 24-03-2005 o 11:27. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
![]() W czm to jest smieszne? Jakos nie moge zalapac dowcipu, to chyba jest dowcip dla geniuszy. Ziomek wkleil zwykla reke od heyah i to ma byc fake?
no to ciekawy humor on soba reprezentuue. Wedlug mnie to beznadziejne i idz sie utop ale jak sie innym podoba no to ich sprawa. OCENA: BEZNADZIEJA!!!!!! WYKONANIE: 1\10 bo wkleiles reke i ss zrobiles, a wogule ja to daje 1 punkt za samo podpisanie sie
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
.Widziales kiedys yeti nie_na_sniegu ? I . nie mam premmium account II. char o nicku Indy nie istnieje (chyba) III. nigdy w zyciu nie widzialem Yeti IV. A ja bym ci dal -220 IQ V. smierdzisz ;p VI. otworz okno,skocz,nie wracaj papa pozdro dla wszyskich którym sie podoba ;D ps wjechalem ci na ambicje ? o.O Cytuj:
A to ze twoj tatko nazywa sie : Don Kotleto - My Father swiadczy o tym ze masz po nim rozum kotleta Ostatnio edytowany przez Steve-0 - 24-03-2005 o 13:58. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Zenek, czy ty nigdy reklam nie oglądasz, czy PlayStation/Amiga/Commodore/SNES (niepotrzebne skreślić) ci TV zajmują?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Zostawic Komodora ;D
a on w ogole ma TV ? |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Lol!! Niezle!!! Tylko ta lapa do tibii nie pasuje >.< ale tak to Spoko!