|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam! Jeśli chcecie sprawidzić swoje siły na temat Tibi to zapraszam!!
http://tibiomania.funtest.pl ZAPRASZAM!! PS: Pytanie 3 zostało poprawione
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 25-03-2005 o 21:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() "Parse error: parse error, unexpected '}' in /home/funtest/www/quiz/score.php on line 55""
W 3 pytaniu jest blad: Miasta: Ab Carlin Ankh Edron Venore Thais Kazoo Darashia Poza tym jest jeszcze pare miast[miasteczek? ![]() ![]() RE DOWN: Ta, oprocz tego jest jeszcze: Greenshore [czy jakos tak ![]() Cormaya Northport Fibula Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 25-03-2005 o 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
|
![]() @up byles pierwszy, ale jeszcze:
Outlaw Camp, Maintwall, Folda, Senja, Vega,
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Pytania denne, z błędami i na dodatek błąd skryptu na końcu testu.
Przykłady: 'Ile jest miast?' - Nie ma prawidłowej odpowiedzi do wyboru 'Ilu graczy ma 200 lvl?' - chodzi o to ilu ma dokladnie 200, czy 200+? Ogolnie test do bani. @down: Dzieki ![]() ![]() EDIT: A jednak dalej ten błąd jest ![]() A tak btw to wiem, że się czepiam, ale Bubble ma na imię Janice, a nie Jannice :> Pozdro. Ostatnio edytowany przez Cebix - 26-03-2005 o 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj cały dzień wyskakuje jakiś błąd
![]() Up: Miasta miały być dla facc ![]() 200 lev: To oczywiste że chodzi o 200+ Chyba że nie oczywiste dla Ciebie 3 Pytanie kompletnie zwaliłem ![]() PS: Specjalnie dla Cebixa zmieniłem 200 level na 200+ level ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 25-03-2005 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nazwa strony coś mi śmierdzi
![]() Pewnie znowu jakiś koleś rozdaje free pacce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Albo to po prostu sprawdz... Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 25-03-2005 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Ale ty debil jesteś" Tak bo mi naprawde zależy na twoim 16 pallu... Marzenie życia! Free pacc! Je noobie Weż kliknij potem pisz!! A pozatym zobaczyłem twóją datę dołączenia do forum: I już taki pyskaty? PS: Data zawsze dla mnie jest ważna ( Wtedy mam jako takie zaufanie ) Scream: Już poprawione
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 25-03-2005 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() miast w tibi jest 8. fibula, greenshore itp. to wioski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Na forum se możesz ankiety porobić? a nie na jakiejś śmierdzącej stronie ![]() A w dodatku jak koledzy wspomnieli wcześniej pomyśl co napisać w tych ankietach, bo się chyba totalnie pogubiłeś ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Bogatynia
|
![]() A na końcu jakiś bład wyskakuje
![]() Czyżby to kolejny keyloger?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
2) To forum niestety nie oferuje opcji robienia testów; 3) Z czym niby miał ściamniać ? Pewnie z tym, że mu nie zależy na twojej postaci ? Jasne, palladyn na 16 lvlu to marzenie każdego gracza Tibii !
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Ja chociaż napisałem swój level i się nim nie wstydze, a nie jak ty napisałeś że masz 84 lvl <lol2> <hahaha> ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Omg, sadzac po Jego pisaniu posta ma ten 84lv, sadzac po Twoim pisaniu postow...rooka tydzien przechodziles. Zgadlem?
A poza tym On juz troche na forum jest, i Go znaja wiec se moze na cos takiego pozwolic, ty nie bardzo...wiec sie uspokuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]() Więcej znajdziesz w moim temacie ze screenami: http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=24308
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Trochę MPA krzywo wkleiłeś ![]() Joke ![]() Zdenerwował mnie ten koleś co posta napisał i wyprowadził mnie z równowagi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Argh... kolejny dupowłaz... oczywiście o szamanie mówię. Jak zobaczy, że ktoś ma wysoki lvl to musi od razu mu się podlizywać...nie mogę takch ludzi znieść.
Oczywiście pebe do Twojego lvlu nic nie mam, z tym, że mnie to nie obchodzi jaką kto ma postać. Bo zdarzają się ludzie na ~100lvlu z którymi nie da się gadać. Z Tobą widzę, że się da ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ork Szaman ( Czy jak cię tam zwią)
Tak!! Ten ERROR który wyskakuje to jest keylogger! Właśnie przejąłem twojego palla z super skillami, mam red scula ia zaraz bedzie ban. Oczywiście że mogłem zrobić ankiete tutaj, ale wtedy nie mógłbym wsadzić tam keyloggera! Żałosne... PS: I ten co ma post pod nim to jego też się to tyczy... PS2: Jak czytam te twoje wypowiedzi to tylko mi przychodzi na myśl piosenka 52 dębiec, i pewne słowa... "Ile ci zapłacić, by zobaczyć jak się szmacisz?"
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 26-03-2005 o 09:16. |
![]() |
![]() |