|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
Nudziło mi się (ściągam RYL'a na serw MY), więc zrobiłem to coś, troche pomysł wzięty z Wojny Światów (w lecie będzie w kinach lecieć
, musze se na to iść ). Wracając do tematu, Robiłem to coś 2h (sam nie wieżę ;/ ). Może grafika w tym czymś nie jest super ale... no cóż . Może się wam spodoba (ja tam lubie wojny więc ... I'm loven it), a jak się spodoba to zrobie więcej (tylko comenty walnijcie ). Dobra żeby przejść do rzeczy: __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 1 Gif-700 kb ... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 2 - Gif-411 kb... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 3 - Gif-1 572kb.... (nie wymaga ściągania) HERE __________________________________________________ _________ Humans DOOM - Part 4 - Coming Soon __________________________________________________ _________ P.S. Jednak modlę się by się wam spodobało . Boję się to dawać troche na forum ... no ale ok... zaryzykujeOstatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-08-2005 o 22:55. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
Spoko
![]() Poczatek mi sie nie podoba, bo statki i domki kwadraciaste, ale koniec jest cool ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
Powiem szczerze, że nie za bardzo zrozumiałem...
Ale gif zrobiony ładnie |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
fajne
czekam na II ale szqda, że bez foni ![]()
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Hmmm ... Foni czyli dźwięk ?Prawdę mówiąć, tworząc to sam se robiłem dźwięk wybuchów itp. Dobra, tera zaczynam się brać za część drugą... ale będzie problemik, jutro wyjeżdżam do ciotki na 2 dni (nie mają neta ), a we wtorek znowu jade w góry (wracam w środe)... Więc to troche potrwa zanim zrobie cz. 2 . |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Dodałem Part II !!!!!! .. Troche się meczyłem (jest krótsza od Part I ale dłużej się robiło ją....). Więc... mam nadzieje że się spodoba... to taki jak by prolog w dalsze części...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Eechm... Krótki trochę i mniej dynamiki
. Ale jest dobrze. Mnie się podoba. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
Zamiast się tak męczyć z gifem zrób to we flashu.
Klawe, nie powiem ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja tam flasha nie kapuje zbytnio....więc nie chce :/ ....
Pozatym musze se poćwiczyć rysowanie twarzy na kompie (w RL to mi super już wychodzi ). A tu mi jak na złość ....ani w tą ani w tą (tu ta twarz jak faceta a zaraz ten wredny nos.... raz za duży, raz za mały, raz za płaski, raz za kulfoniasty, ...heh).Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 25-03-2005 o 23:17. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
|
no moze byc tylko II część troszke gorsza od I części
![]()
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
O qrde. ALE SUUUPER CI TO WYSZŁO !!!
WIELKI GRATZ DLA CIEBIE . Extra ten wybuch zrobiony w części pierwszej. Gratz pomysłu i wykonania ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Spróbuje zrobić PArt III na jutro (dziś ) rano (11-12)... Ale nic nie obiecuje .
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
Nie podoba mi sie...
|
|
|
#14 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Chyba osiadłeś na laurach... II gorsza od I, czyżby będzie jak z Matrixem ??
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Właśnie biore się za Part III ... mam nadzieje że skończe przed 16 (wtedy jade do ciotki i dopiero jutro wracam). Pozatym w Part II włożyłem więcej wysiłku (robienie trwało 3,5h a Part I 2h :/ )EdiT: Każdy ma inny gust :/ Jednym się podoba PArt II innym Part I ... hyh .Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 26-03-2005 o 14:14. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
Dodany Part 3 !!!!
Mam nadzieje że się spodoba.... i będzie więcej commentów ;/ . EDIT: OMG !!!!! O rany..... teraz se tak oglądam, a tam.... błędy powtórzeniowe na końcu w napisach, np. "Avagra in Landed in Ship..." itp. Bardzo przespraszam za to ... Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 27-03-2005 o 21:26. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Ładne, ładne... Dzięki za danie mnie w creditsach. ^_^
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
|
A u mnie nie dziala
![]()
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
hmmmm... Part III zajmuje za dużo więc dałem na ...Republike :/ ... no ale zna ktoś jakiś dobry FTP z nie ograniczoną ilościa transferu ? (wystarczy by ten FTP mieścił 5 mb ... )
|
|
|
|