|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2004
![]() |
![]() Siemka! Macie filmik z BK Questa.... Nie jest to QS poniewaz pokazalem ttylko last room i nie pokazalem gdzie klucze itp... Film By:
Mistrzulek - 50lvl - Elite Knight (Ja - Bloker) Ancient Ninja - 60lvl - Paladyn Dwoch Najlepszych Graczy Polskich Na Serverze Lucera ![]() A Wiec Najwazniejsze: http://rapidshare.de/files/1024126/BKVILLA.rec.html Prosze O Komentaze! Z Gory Dzieki! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() slaby ten mój level -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Fiilm Czemu niekt nie komentuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Gratz wykonania Questa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieks za pozytywne komentaze... Ale powiem wam ze to moj pierwszy BK w zyciu swiezo po zrobieniu lvlka... Jak bylem juz przy teleporcie to pikawa mi walila jak silniczek od motorka...
![]() PS. Macie BK bo bardzo dawno nei bylo go na forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() re: UP
ja tam an pierwszym bk loooozik.... ![]() ![]() re: topic film hjak film, bk jak bk.... sam tez ich kilka(dziesiąt ubiłem ![]() edit re:down down czy ja się chwale... nie zauważyłem... jeśli chodzi o lvl royala to spotkałem go przypadkiem i ot tak psozedłem zrobić tego questa... a o ubiecie psorej ilosci bk... czym tu sie chwalić... na 50lvlu i dobrych skillach bk to pryszcz do blokniecia Ostatnio edytowany przez Lig@ - 29-03-2005 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem czego tak dygaliscie
![]() ![]() Ale i tak grats wykonania ![]()
www.wielkiejol.com www.bezele.pl ` Nie tani amant i nie podrabiany cfaniak mam T-shirt z napisem Zakaz Kopiowania ` DGE. Ostatnio edytowany przez Bongozzpl - 27-03-2005 o 20:37. Powód: ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Raczej sie nie dygalismy... chodzilo o to ze nigdy nie blokowalem BK to moj pierwszy BK w zyciu byl -.- Lig@ co do ciebie to powiem ze sie zabardzo chwalisz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
![]() |
![]() Po pierwsze on nie napisal ze maly ten jego lvl dlatego ze ejst maly tylko chcial sie pochwalic ale nei wiem czym. Po drugie NOOB NOOB i jeszcze raz NOOB Kto wali do Bk z Sd i PB LOL I pierw wali bk pozniej reszte LOL NOOB NOOB.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ancient Ninja a co do ciebie to wedłuk mie jestes dobry ale nie najlepszy znajdzie sie pare osub Mistrzulek moge jeszcze ras zabic twojego uh markera ? ^^ |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Rilz zapomniales o Tourim, o Dezzlerze...
Dostalismy hunta bo nie siedzielismy cicho.... bronilismy sie przed tymi ktorzy uwazali ze server jest ich wlasnoscia... gdybym stanal jeszcze raz przed wyborem placic albo hunted ... i tak wybralbym to 2. Dlaczego tak wybralem.. hmm , glupota? nie, raczej honor.... ....rodzina Menthos odeszla z servera Lucera z honorem... Urs Bezxc Menthos p.s. ***ac Heraclesa Fallassion ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() najlepsi napewno nie..... z najwiekszym lv tak - najlepsi nie. Gdybym gral od poczatku istnienia serwera na pacc mial bym teraz 60-70lv... a przypominam ze gram sorcem a on naprawde szybko expic zaczyna tak w okolicach 70lv. Gwarantuje ci tez ze dezzler czy touri mieli by teraz naprawde duze lv (dezzler byl moim zdaniem najlepszym polakiem na serwerze, siebie uwazam za drugiego [skromny jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@BTW: Aktualnie jestem drugim polakiem w lvlu na serverze ale nie mowie ze najlepszym... I nie gram 6 miesiecy (data powstania servera) tylko 2 miechy a juz jestem w pierwszej 100 servera.... OMGF ludzie i nie gadajcie mi o Menthosach bo mi sie ....... chce ale nie mam nic do (Screama, Bezxca, Demona Menthos) a na reszte to mis ie wogole patrzyc nie chce -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() jak na serwer wposcili facc to ja jeszcze miech nie gralem bo mialem szlaban..... z tego co pamietam fortera i lucera byly dlugo dosteptne tylko dla pacc, minimum miech. Ja po miechu gry (3 razy mniej od reszty) stalem sie tam chyba najlepszym facc sorcem (innego facc40lv+ w tamtych czasach nie znalem) i jednym z najlepszych wogule, wyprzedzilem tez niemal wszystkich polakow....... teraz moja wiedza na temat tibi mocno sie zwiekszyla..... pozatym nabylem pacc, i uwazam ze grajac tyle co wtedy mogl bym nabic taki sam lv w 2-3tyg.... ty mistrzulek zrobiles 50lv w 2 miech.... ja zrobilem 40 sorcem w miech na samych rotach, prawie nie uzywajac run. W dp mialem tyle run ze 50lv moglem nabic w ~tydzien, max 2tyg.... a co do menthosow - dobrze gralem tylko ja, demon i bezxc.... i to wlasnie o nas chodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro Dla: -Screama -Bezxca -Demona @Film Zajmijmy sie filmem po co sie klocic -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Hmm gram na Lucerze od 4 dni mam tam pallka na 17 juz
![]() |
![]() |