|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Właśnie zdobyłem 8lvl i poszedłem na Main. Jestem knightem, zamieszkałem w Carlin, świat Hiberna. I cóż, zwiedziłem miasto i byłem troche przestraszony bo sporo ludu chodziło z czaszkami i pełno trupów na chodnikach leży. Na szczęście spotkałem miłego kolesia - Xokugi który zaoferował pomoc i jak czegoś nie będe wiedział to mam do niego walić.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Postaraj sie zalatwic sobie
Scale armor solider helmet brass legs dvarwen shield long sword Na poczatku idz expic na trolle do krypty.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Napisz jaką masz profesje! Jeśli grasz knightem albo palkiem to zanim zaczniesz iść expić to proponuje potrenować troszkę gdzieś tak do skilów 30/30 i wtedy wlaśnie leć do krypty trolów nad carlin! A jeśli grasz magiem albo druidem to kup podstawowe czary i odrazu spadaj do krypty i tam powolutku bij trole i nabijaj mlvl. POZDRO!
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
ja proponuje zalatwic sobie taki equip, o jakim mowi fanfi , i pojsc potrenowac ( i zarazem expowac ) na trolle do ab . ab to przyjazne miasto dla poczatkujacych ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Knight: początkowo krypta Carlin, potem rooty pod miastem.
Pall: Patrz Knight Druid & Sorc : idąc koło cmentarza w carlin w prawo, są półwyspy. na 1 jest jaskinia troli. Superowe miejsce dla wielbicieli magii. Bijesz trole a w oczekiwaniu na resp trenisz fishing i mlvl ![]() Uwaga z tymi półwyspami, na następnym są valkirie! ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() ja proponuje przeprowadzić się do AB i tam iść na trolle tam jest mało ludzi i expić do 15 lvl np. i iść skillować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Najpierw nabij skill "english language".Nie rozumiem jak można grać w Tibię nie znając anglika...A co do gry to najlepiej nabij skille w treningu z graczem(oczywiście przedtem podbij troszkę na potworkach),a potem idź masowo kłaść roty.Na 50/50 z kolei najlepiej knightowi się expi w kopalniach w i nakoło Kaz(wygodnie będzie się przeprowadzić)
|
![]() |
![]() |