|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Team:
Yuroth - 65 Elite - 74/69 - Axe Topiik - 51 Elite - 74/72 - Sword - TibiaCam Rivandell - 50 Elite - 76/75 - Axe Kolbi Manesild - 37 Knight - 68/66 - Axe http://rapidshare.de/files/1014510/vsajd.rec.html Mam nadzieję, że filmik się spodoba bo było śmiesznie ![]() comment plx
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Zasysam. Jak obejrze edytuje.
Nie daje posta, zeby byc pierwszym tylko, zeby wiedziec ze sciaglem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Trochw bylo tych Gs'kow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Venore
|
![]() o tak o fajne
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
![]() ![]() |
![]() Nie moge pobrać tego filmu jak prubuje włącza się jakaś strona a pobieranie nie .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Cytuj:
Zjezdzasz na tej stronie na sam dol klikasz "free" i czekasz okreslona liczbe czasu ^^ i sciagasz filmik ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2005
|
![]() O co wam ludzie w ogóle chodzi?? Jak można się tak podniecać taką po***aną gierką?! Przecież od tego się głupieje, mózgi wam dawno wyparowały od tego siedzenia przy tej gierce. Niedługo zamkną was w pokojach bez klamek... bo nie będziecie odróżniali normlaniego świata od wirtualnego! A to wszystko pzrez tą grę! Coś o tym wiem mam przykład w domu...mój brat w to gra jednak nie jest jeszczze w tak zaawansowanym stadium ogłupienia przez tą grą jak np. mój były chłopak. Między innymi dlatego z nim nier jestem ta gra była dla niego najważniejsza...Kwadraty z was i tyle. Niedługo będziecie nosili okulary ze szkłami jak denka od szklanek a na plecach wyrośnie wam ogromny garb od pochylania się nad klawiaturą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Niu niu! Chłopci cie zucil cio? xD
--- Ja mam ciekło-krystaliczny ekran wiec mi nic nie grozi, ale tobie z takim postam na pewno xD . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Maly Wielki Czlowiek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Świat: Azura
Poziom: 104
Skille: 90/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() @(3x)up:
Tez Cie nie rozumiem. Moze najpierw sproboj a pozniej zacznij nas pouczac bo jak slysze takiego kogos w rl to go elokwentnie sprowadzam do poziomu przedszkolaka perswadujac, iz jego NFSU2, ktorym tak bardzo sie podnieca jest w gruncie rzeczy 10 razy glupsza gra od Tibii, gdyz ciagle jezdzenie w kolko nie ma najmniejszego sensu a w tym niepowtarzalnym MMORPG'u niczego nie da sie zrobic tak samo z uwagi na zintegrowane srodowisko. @topic: Good sh*t ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() so good ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
![]() |
![]() sciagajac ten filmik mowie sobie 4 knajtow na pohu to gs beda bardzo szybko znikac ale sie bardzo zdziwilem meczyliscie sie z tymi paroma gs;p
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Miej żal do swojego chłopaka a nie do nas. edit: zapomniałem o topicu. Fajny filmik. I trochę expa ;]
![]() |
![]() |