|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam
Mogę ci podać tylko pare miejsc gdzie możesz uciekać i strzelać w smoka ( sporo minjsca do manewrów) ![]() ![]() Pozdrawiam Ostry-23sorc-36mglv-nova |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Zasadniczo to z 22 lvlem mozesz isc spokojnie, tylko dla bezpieczenstwa (jak nie uciekniesz przed f-wave) naloz dragon necklace.
Poza tym najwygodniej solowac smoka pallkiem kolo kazordoon, tam jest gdzie uciekac (wyciagnij smoka z jaskini i uciekaj w strone amazon camp); ewentualnie greenshore, tylko troche hp stracisz na ominiecie smoczka - pozniej biegaj do okola takich czterech trojkatnych kamieni. Edit: skille polecam 60+ distance, wtedy bedzie Ci szlo 3-4 uhy. Przy wyzszych skillach, tzn. okolo 80, powienienes sobie spokojnie radzic z 1-2 uh. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() Mi sie wydaje że skile ok. 75/65 pół bp of uhs 60 boltów, alb0 100 strzał powinno wystarczyć. Ale nie jestem pewny, jak pieprze coś bez sensu to prosze o sprostowanie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Ja byłem w jaskini koło kazz wtedy solo. Tam też łaże z blokerem i w tym "wąwozie" koło Kazz to na smoka tracimy 0-4uh
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() SPOKOJNIE SOLOWAC mozesz powiedzmy na 35lvl+ najlepiej z 70+ skilla i mana na ze 3-4 uh (bolty only strzalki raczej odpadaja)
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem :/ kupiłęm tę postac od kumpla to na 19 lvl on solował draga na pohu bez żadnego uha
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
Jezeli trzymasz draga caly czas na ukos i na dystans (przektycznie niewykonalne jak bijesz dlogi czas bo prendzej czy pozniej cos pojdzie nie tak) wystarczy nawet 15 lvl.... ALE na pohu mozesz wpasc pod innego potwora... pozatym nie ma w Tibi za duzo respow dragow takich w ktorych jest miejsce na biegniecie z dragiem przez te kilkadziesiant sec caly czas na ukos Wszystko zalezy od miejsc w ktorym bijesz sa takie spawny dragow do ktorych nawet na 50+ lvl strach wchodzic...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale no problem ja mam blokera
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx Necro
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#14 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Bez uha można, no ale exura vita wydaje mi się niezbędna. No i ten palek na 19 lev... hmmm... musiał mieć niezłe skile i szybko ubić smoka, bo ja bym się wstrzymał z huntem dragów.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() to zelezy ale
powinienes miecgdzies 40 lvl zeby spokojnie bic draggA
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ee co wy gadacie ja na 18 lvl'u sdkille 62/43 poszedlem na smoka kolo kaz i nawet sie niemusialem uhac 2 exury vity wystarczyly
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() [/quote]
Ta...gram na eterni ![]() ![]() [/quote] Wiem że Nekromanta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam 22lvl i 63 dista ( właśnie trenuje
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() ja mam jak narazie 37 lev ale juz bilem dragi na 34 wczesniej sie balem fal ognia no a teraz pzyjmuje 3 na raz heh dragi to pestka
|
![]() |