|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Chciałbym w tym temacie umieścić wszystkie zabawniejsze teksty mojej pani od matematyki.
Jej karykatura Jej teksty ![]() Cytuj:
Postaram się jeszcze zdobyć jej kwestie od kolegów z innych klas. ![]() P.S Jak chcecie, to umieszczajcie teksty waszych ulubionych belfrów:>
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Karykatura rox
![]() Fajną macie panią, a to jest the best: 4. Nie masz parawa zabawiać koleżanek! Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Kilka textów moich nauczycieli :
-(dzwonek an przerwe)Kto nie idzie teraz zapalić to niech mi pomoże.. -Co ty Pierdo<sic ![]() -Puść tę kaczkę !(wypchana kaczka xD) -Pożałujecie wszyscy........ -Nie udawaj debila !! -Dawaj tę rurę ! (do kumpla który bawił się w snajpera XD) -Nie masz dzienniczka ? Swietnie, świetnie ![]() -Ale spieprz<sic ![]() -A ty idz się przewietrzyć bo znowu śmierdzisz papierosem.... -Porozmawialibyście z Bogiem wiecie ? A ma Pani jego numer gg ? (XD) -Kto zniszczył drzwi od srocza ? -Wszystko widze !! (Głos z zaplecza ![]() -Teraz to se to WSADZ !! (XD) -Idz na faje kiedy chcesz, ale nie wtaką pogode, kiedy jest ciepło to możesz iść........(moja nowiutka suuuuuper wychowawczyni ![]() jak se przypomne to editne ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
RORFL wymiata ja tez jakbym tu zacytował to byscie padli. @Edit Unas pani nosi perułke(od fizyki) i jest troche dziwna , teraz sobie niemoge jej jakiegos dziwnego zdania przypomniec ale jest ich dużo. Raz na korytazu spiewaliśmy : Duma i chwala to nasza pani Tarchała Duma i chwaaaaaała to nasza pani Tarchała.I za to godzine pytała.A jaka miała mine jakby ja ktoś wyzywał ![]() Ostatnio edytowany przez Racon - 07-04-2005 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
|
![]() UP: wez daj to sie posmiejemy xD
@OLOL: Jaka zwała.!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Heh. Takie na luzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() @Racon: Dawaj pośmiejemy się
![]() @down: ![]() Ostatnio edytowany przez OLOL - 07-04-2005 o 20:49. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Jak to moja ticzer od polskiego mówi:
Ktoś sie smieje: -Kowalski! Co rżysz?!Siano poczułeś?!?!?!?!
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 07-04-2005 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Cholera, mam wrażenie że to już gdzieś widziałem(topic), pewnie ci od Matrixa znowu coś zmienili.
@Krzesław Nie które texty są rzeczywiście śmieszne ale mie których ktoś znie zrozumiał - ty albo ja, bo jakoś nie bardzo mi było do śmiechu
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Krzysiek, rob zadanie, a nie zabawiaj sie z Kuba!"
Nauczycielka od matmy: "Oczywiscie suma katow ostrych w trojkacie wynosi 180*." Moj dialog z nauczycielem WFu zaraz przed Testem Coopera (biegasz 12min. wokol parkietu i on liczy okrazenia.. za konkretna ilosc okrazen jest konkretna ocena): "-Prosze pana, ale nie szkoda panu dlugopisu na stawianie tych kresek? (bo okrazenia zaznaczal w zeszycie kreskami) -Wcale mi nie szkoda. A wlasnie, ze uwielbiam tracic dlugopis na robieniu tych kresek, bo UWIELBIAM patrzec jak UMIERACIE!" <- mocny tekst ![]() Ten sam nauczyciel WFu, gdy dowiedzial sie, ze kilku z naszej klasy palilo herbate: "<minuta okropnego napadu smiechu>Wy..haha<przez pol minuty>.. paliliscie.. HERBATE?! Haha <2 minuty smiechu>.. przeciez to musi byc syf! <i tutaj kilka minut smiechu>" Pan od WFu po tym, jak kumpel rozwalil sobie glowe na sankach: "O ****a! Ale sie uderzyles!" Nauczyciel od historii: "Hmmm.. kogo teraz by wziasc do odpowiedzi, zeby dostal pale?.." Historyk do ucznia bez krzesla: "Ty, co sie opierasz o sciane. Nie masz krzesla, to chodz do odpowiedzi!" Na razie tyle.. ale.. przeciez rok szkolny trwa :> Ostatnio edytowany przez Kajulec - 07-04-2005 o 21:20. Powód: Male bledy |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() A tu jeden tekst prosto z liceum w moim mieście:
"To wy wejdźcie do klasy a ja skoczę po klucz".
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Facet od WF do mojej k o l e ż a n k i jak się wywaliła:
No, jaja do góry i dalej biegnij!
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Facet od infy:
'A co wy myslicie? Ze komputer to pierze, gotuje, sprzata, krawaty wiaze, usowa ciaze?!' WOK: 'Cywilizacja to poziom rozwoju osiagniety przez spoleczenstwo w danej epoce ze szczegolnym uwzglednieniem kultury materialnej... buhahahaha booooze po co wam te *******y... bedacej wskaznikiem opanowania przez ludzi sil przyrody i wykorzystania.... buahahahaha no nie moge, po co to w ogole komu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wych. 'No panie <tu moje nazwisko ![]() Mat: 'Przestan sie bawic w konika... ' na co uczen: 'chyba konikiem.... a jak juz to nie konikiem, tylko moim rumakiem...' na co nauczycieka 'tak zwane male, wielkie hobby.... ![]()
![]() |
#14 | ||||
Master Alucard
|
![]() Moja była matematyca:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Pani od historii:
-Ciele na niedziele -Babo wstrętna -Dziewie z bagien rodem -Nie śpij bo cię ukradną -(początek zdania np mowie ja) No że bitwa pod.... (Historczyka)Noże to w kuchni -(odpowiadam na pytanie)no to było w czasach....(historyczka)no to do konia -mów do słupa a słup jak (imie pytanej osoby) C.D.N jak będe miał histe bo zapomnialem co dalej;p
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() dialog na hisii:
N:kto zdobył Rzym? U:Asterix i Obelix XD Na PO: N:Kiedy zdarzało wam sięzemdlęc? U:Jak się dowiedziałem że mój brat zmienia płeć N:to czym on.....e.....ona teraz jest? jak cos się przypomni to dopisze ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eee, u mnie było tylko marne: Pokolorujcie na "kororowo" ołówkiem...
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Na lekcji matematyki, pani bierze ucznia do odpowiedzi. Pod koniec zadaje takie pytanie(łatwe
![]() - Ile to jest 2 + 2 * 2? Uczeń odpowiada 8. Pani mówi, że nie bo 6. Przez następne pól lekcjii uczeń kłócił się z nauczycielką xD . Na lekcjii J. Polskiego nauczycielka zadaje pytanie: Jak miał na imie i nazwisko Jan Paweł II? Jeden z uczniów krzyknął: Lolek Bramkarz ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 08-04-2005 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() 2 teksty matematyczki:
zaświećcie światło Na tym przykładzie łatwo widać,że....
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() ![]() ![]() Albo jest jeden metalowiec-nauczyciel. Kolega przyniosl plyte metalicci i cala lekcja zeszla na omawianiu piosenek