|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Większość z nas jest jeszcze uzależniona od mamusi i tatusia, ostatnio moje konakty z nimi mocno się zmieniły - właśnie, jak uważacie? Czy macie dobry konakt z rodzicami? Czy nie denerwują was zbyt często? Ogółem o nich... ja zacznę:
Ostatnio mnie dobijają... po prostu mam ochote ich K.O.... ale z szacunku do nich jeszcze nic poważniejszego nie zrobiłem - czepiają się o wszytko, a o nauce już nawet nie wspomnę... ogólnie twierdzę, że mam FATALNYCH starszych... ;/ chociaż aż boję się pomyśleć... co by się stało gdyby ich nie było. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Hehe ja czasami tez mam cisnienie na starszych ale wiem ze to mozna wytrzymac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Starzy sa spox ;] nie lubie tylko jak wypedzaja mnie z kompa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() heh ja mam tylko stara w domku (starszy się wyprowadził ! ) stara mnie pilnuje ! i wogule mało siedze przy kompie ... a stary mi ciągle kase daje i jest spoko <git>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja Ci Matik wspolczuje.
Jush wolalbym dostawac mniej kasy od starszego i moc sie nim cieszyc w domu. Ojciec to ojciec zawsze w czyms pomoze itd. A rodzicow lubie a nawet kocham bo to dzieki nim jestem na tym swiecie i dzieki nim mam duzo rzeczy.
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JA mam średni luzik.
Nie lubią jak jestem na kompie, ale ścierpią W szkole całkiem przyjemnie I w ogóel super Kasy też zazwyczaj nie brakuje mi Życie pełną gęba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() U mnie jest spoko, o szkołe się nieczepiają chyba, że jestem zagrożony z czegoś a pozatym to luzik. Jeszcze gdybym mógł brać samochód kiedy bym chciał
![]() ![]() P.S: Ogulnie spoko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Co za idiotyczny temat! Jak wam nie pasuje to pakowac manatki i do widzenia. A co do czepiania sie to chyba robia to dla waszego dobra jak zamiast uczyc sie gracie w tibie, a za pare lat wyjedziecie do Hiszpanii... zbierac truskawki. No pomyslcie o tym w ten sposob.
A opowiadania na temat swojej rodziny wydaje mi sie sa nie na miejscu. Internet to anonimowe miejsce, ale jakas dyskrecja tez was obowiazuje...
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Kowalski dostajesz upomnienie za rozpowszechnianie trojanów na forum (podpis)
@ Jedi Dlaczego niby idityczny ? Mi się podoba
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Ja tam starszych lubię
![]() ![]() ![]() ![]() PS.Dziś dostałem pikne ocenki LOOZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Siemka!
Moim zdaniem rodzice to są takie najbliższe osoby, które jak mogą tak nam ułatwiają życie. Zawsze pomogą z pracą domową . 8) Mi tylko przeszkadza to ,ze cały czas wyganiają mnie sprzed kompa, mówiąc, że za długo przy nim siedzę to strasznie wkurzające. Jeżeli jeszcze chodzi o szkołę to sama dobrze się uczę i rodzice sa z tego zadowoleni. ![]() Najgorsze są te obowiązki:Julita, zmyj gary; Julita, posprzątaj w szafie,itd..... NIE CIERPIĘ TEGO. Czasem to już normalnie w myslach klnę na rodziców, bo potrafią wkurzyć. Jak chyba każdego... ![]() Co tu dużo mówić. Rodzice nas kochają, dbają o Nas i tak ma być. Ja ich cenię za to, co robią, choć jak każdy człowiek potrafią doprowadzić do szału. I to tyle. ![]() Kochajmy rodziców, tyle dla nas znaczą... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() Lubie moich rodzicow ale czasem ich nie znosze!!!
Wczoraj dali mi kare na kompa ale teraz udaje ze pisze cos na histe ale to tez robie i gram w TIbie
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Przemocy
Profesja: Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|
![]() Moi rodzice są spoko.Problemów z nauką dużych nie mam i cenię sobie ich pomoc i rady, z których póżniej mogę skorzystać. 8)
A tak poza temat: Jeśli rodzice was zdenerwowali,a wiecie ze mieli w jakiejs sytuacje racje, podejdzcie do nich i ich usciskajcie, a napewno bedzie im z tym dobrze ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Rodzice są spox zwłaszcza że to dzięki nim mam możliwość gry w tibie, i wogule w cokolwiek.
No ale jak widzę w sądzie, nie każdy myśli tak jak ja. To, że rodzice wam nie pozwalają grać, nie świadczy wcale o tym, że robią wam nazłość, i przez to macie ich "nie lubić", rodzice zawsze wiedzą co jest lepsze dla ich dzieci, nawet moim zdaniem gdyby poświęcał przynajmniej 1 godzine na nauke to rodzice by się przestali czepiać, niestety tak jak większość z was wolę przez ten czas ponabijać exp. w tibi.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Umnie spoko choć czasami ma ochote pier...... w ściane.
Najgorsze jest toże muj tata jest książkomanem.Mamy 2000 książek w domu!!!Natury naukowej to rozumiem ale takie typowe dla rozrywki fuj.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |