|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
jak w temacie ty piszesz o czym ma byc fake (plx no more noobs -.-") ja dodaje podloze (swoje) postacie (swoje) imiona (swoje jesli porposisz to wsadze jakis specjalny nick
)takze prosze ludzie mozecie sie tu wyzyc aha zadnych krwawych fake (nie lubie krwi) tylko zwykle fake poszedl tu zabil tego pozniej zgwalcil ta itp itd prosze teraz juz od was wszystko zalezy |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Redaktor
Lokacja: Knurów
|
To ja poproszę fake'i jak pedofil biega po Thais i jak dzielny sierżant się nim zajmuje, reszte sam wymyśl.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
Ja poprosze o fejk z nieba ( że łażom se po chmurkach anioły itd. i demony z piekła które napadają na niewinne boskie istoty
)Prosiłbym by bohater nazywał sie : Pharadox i rób z nim co chcesz byle mnie nieponiżać! Hail Polska! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
@kamos to jest za***isty pomysl tak tez zrobie zaraz sie biore za fejk
@pharadox troche zbyt skompilkowane :/ sorry cos latwiejszego plx edit faki beda w tym temacie ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arashis The Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 111
|
No to czekam na jakąś porcje fejków
![]() poczekamy, zobaczymy ;p
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
To ja poprosze jak amazonki z carlin atakuja thais a ja dzielny paladyn walcze z nimi wraz z wojskiem z thais
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja poprosze o drużyne Kurczaków napadającą na ludzi w .... jakimś mieście........ Bez krwi ale pełno ludzi ginie od trucizny z poisonbombów kurczków
. |
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
|
@kurzaczek a jak ja ci niby zrobie te ***anre kurczaki ?
@adi olsztyn zobacze co da sie zrobic ![]() sorry ludzie mialem formata :/ nei mam zadnych zdjec praktycznie musze robic wszystko do nowa prze***ane :/ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: w Domu
|
Zrób Fake o GM Zenek Petarda który dochodzi do bazyliszka i zrobił questa
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
koncze z tibia ale chyab zrobei te fake najbardziej podoba mi sie o mac gyverze mam juz nawet pomysl
tyle ze mac gyver bedzie seryjnym morderca troche nagne fabule zaraz sie biore za gyvera modowie klozet or delate thread |
|
|
|