|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2005
|
![]() Zapraszam wszystkich na nowy portal o tibi portal jeszcze bedzie sie rozwijal ale
wkrótce bedzie wszystko ok. zapraszam Dobo.Ukradł.Linka.:< dodajcie do ulubionych i wlazcie logujcie sie na forum ! badzcie jednymi z pierwszych polecam zamieszczajcie zdjcie plsx! ps dodatkowo nasz portal zawiera ots 24 h na dobe . logujcie sie all na serio dobra strona Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 20-04-2005 o 13:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() NIE ten dział i dla odejrzliwych Nie keylogger
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() a pytales o pozwolenie na reklame ??
![]() @edit ... oj oj oj chyba go ludzie zjadą tak że mu sie odechce robić www ![]() @edit 2 Twoj IP to: 81.15.225.53 Twoj host to: 81.15.225.53 Twoja przegladarka to: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) NIE PRAWDA ?! Moje IP konczy sie na .2 uzywam netscape najśmieszniejsza jest ta pływająca ramka w gornym prawym rogu przedstawiająca "x" ![]()
Mess with the best, die like the rest... Ostatnio edytowany przez PinGOnE - 20-04-2005 o 09:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @Po co ? CZy to jest temat z reklamą roleksów, komiksów czy innych bzdet JEST TO ZABRONIONE.
Btw: Strona sux......Weź koleś wywal ten zegareczek przy suwaczku bo to naprawde wkur***** i zmień layout bo wygląda dennie. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków
Imię: Syrion Thunderbolt
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
|
![]() No i po co mam wchodzić? Tibia.pl mi styka
I jeszcze darmową reklamę sobie robisz... Szkoda mi czasu na zaglądanie na twój "portal" Pozdro
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nowa definicja słowa bezczelny - UKRAŚĆ ze strony tibia.pl WSZYSTKIE teksty, pousuwać z własnego forum wszelkie posty wytykające ten proceder, stworzenie kanału IRC z dopiskiem "witajcie na #tibia.pl", zbanowanie tam modów za próby obrony jawnie łamanych praw autorskim, a potem reklamowanie się na na Tibia.pl
Jednym słowem wyp.ie.rd.al.aj gnoju, tematu nie usunę, chce by Scor mógł poROTFLować po maturze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Taaa, ta sama reklama w zdjęciach. -,-
To przypadkiem wczoraj na IRcu nie było tak, że przekopiował regulamin forum Tibia.pl nawet nie kasując "Tibia.pl"??
![]() |
![]() |
#8 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Pomogę $corowi, ROTFL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Głupota niezna granic
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nieobecny.
|
![]() Z tego co pamiętam:
Administrator free4web.pl już mi odpowiedział, masz tydzień na wyjaśnienie sprawy. Żegnam. EDIT Dzięki Dobo, ale zdaje dopiero jutro o 9 ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 20-04-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() HAHAHAHA!
To ten idiota! ROTFL! Scor zapomniales o jednym szczegole... Jakim beznadziejnie tepym czlowiekiem trzeba byc zeby dac linka do downloadu naszego i nawet go nie sprawdzic. Podpowiem ci... TEN LINK NIE DZIALA I NIE BEDZIE DZIALAC! Zabezpieczylismy przed takimi debilami co sie nam pod download podpinali, ale zeby nawet tego nie sprawdzic co sie daje to trza byc skonczonym kretynem. @up: Ja mam o 13 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Palant i tyle...
@Dobo $cor już obejrzał temat, więc może czas zamknąć (zlitujmy się nad głupotą)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ludzka głupota przerasta wszelkie możliwości.
Hasło na dziś "Wszystko się kończy oprócz mody na sukces i ludzkiej głupoty" Ja bym tematu nie zamykał, żeby gostek mógł jeszcze raz zapłakać patrząc na temat z pozytywnymi myślami typu "A może się komuś spodobało to wszystko żywcem wywalone z tibia.pl." albo "Może zrobie nowego użytkownika i napiszem nim, że jestem doskonałym hakierem"
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() dajcie linka plxplxpxlxpxlxpxpxlxpxlxlpxpl!!!!!!!!!!!1111111111 1111111111111111111111111111111oneone
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Taa... Ja nienawidze takich ludzi. Kiedyś też miałem podobny poblem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @2x Up
Stfw @Topic Niema się co śmiać, a raczej ubolewać nad bezczelnością i głupotą tego kretyna. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 20-04-2005 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tacy ludzie czasem się przydają. Tyle śmiechu z tego jest ...
Dla takich chwil warto żyć (lub rzyć)! :D