|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Kompleksy - powod do strachu u niejednego czlowieka
![]() Uwazacie, ze zamartwianie sie nad swoimi kompleksami jest w jakis sposob sensowne? Jakie macie kompleksy? A moze to co dla was jest kompleksem dla innych jest zaleta ![]() A moje kompleksu? Krotko: lenistwo i to, ze od roku zrzucam bruch a skutek jakby odwrotny ![]()
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() To bardzo szerokie zagadnienie. Imo kompleksy zależą od naszej psychiki i nastawienia do życia. Kompleksy mogą być czymś naturalnym, mogą być motorem napędzającym nasze życie, ale mogą również prowadzić do prób samobójczych.
A, i sądzę, że lenistwo to nie kompleks, tylko cecha nabyta - po prostu jesteś leniwy lub nie. A moje kompleksy... no, mam ich troche, ale po co sie nimi chwalić? Już wystarczająco wkurzają mnie w moim życiu prywatnym, nie potrzebuję roztrząsać tego na jakimś publicznym forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() cóż , jestes taki jaki jesteś , i juz nie zmienisz tego w sposób naturalny więc po co się tym przejmować? Dla mnie to bzdety przejmowanie się swoimi wadami.Nikt nie jest doskonały.I leje na to jak mnie inni postrzegają.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@ontopic:Kompleksy są różne ja mam na przykład kompleks mniejszości wydaje mi sie że nikt mnie nie słucha ; / (nie muwie o forum) ale tak naprawde mnie słuchaja bo kiedyś zaczełem do nich krzyczeć ; ]
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
![]() |
![]() A ja miałem kompleks na punkcie swoich krzywych nóg
![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic: Czy paranoję można nazwać kompleksem? @Matek: Coś dużo ostatnio tych tematów psychologicznych ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Ja tam kompleksow nie mam, jestem piekny, powabny i wogole.. nie no, smieje.. Kazdy ma jakies kompleksy i kazdy kompleksy miec bedzie.. wiec.. ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
![]() |
![]() ja jedyne co odczowam to to że wlasnie "nikt mnie nie slucha"- dlatego rzadko sie udzielam. A co do topa to uwazam ze da sie to przezwyciezyc, mi raczej te rzeczy przestaja przeszkadzac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Same wmawianie nic nie daje. Akceptacja tak - wmawianie nie. Cytuj:
Cytuj: