|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Ostrzegam przed stroną www.tibiafan.prv.pl na którą wszedłem przez przypadek (chyba z tibia.gamigo.de).
W dziale triki znajduje się ling to "strony tibia.com" a tak naprawdę do www.tibialogin.prv.pl - także nie radzę na nią wchodzić. Najlepiej jakby forumowicze napisali w tym temacie jeszcze pare niebezpiecznych stronek, któe mają na celu shackowanie konta. Może uchroni to niektórych newbiech przed utratą radości płynącej z tej gry. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() NAJWAŻNIEJSZE !!!
1.Podawaj tylko haslo na www.tibia.cm 2.Nie podawaj na żadnej stronie hasel nawet jak by cie matka na kolanach prosila ![]() CIpo'wie pisali wilele razy o niepodawaniu hasel i mam nadzieje ze sie nikt nie nabierze... 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Żeby było jasne to ja się nie dałem na to złapać. Przestrzegam tylko przed tym innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja mysle ze nikt sie nie zlapie na taki podstep
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Gdybym wiedział kto to zrobił to ten ktoś by już miał rooka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Cytuj:
Echh. Wszystko żeby nabić posta... Co do tematu to są tylko 2 miejsca do podawania haseł: www.tibia.com Oraz: Tibia***** <--- Plik gry w katalogu Tibia w Program files na dysku C:\ I jeszcze 1: Tutaj ]:-> (żartuje ![]() A i jeszcze jedno... Nigdy też nie ściągajcie clienta tibii z obcych stron, bo kto wie czy też nie będą nafaszerowane Keylogerami.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Jest niestety durzo takih stron...
NIe znam ich ale raz sie tak nabralem i mialem konto niedosc ze banned to jeszcze haked;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() alleluja!!! dziekuje po stokroc!! ja bylem kilka razy na tej stronie ale nie wiedzialem ze robi takie jaja. teraz ja omijam z daleka. THX!!!!!