|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: >.<
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() ![]() |
![]() Mam pewnien problem, mianowicie moja postać została skasowana i cale konto zdeletowane i to na dodatek BEZ POWODU. Nick Postaci - "Qeenger" , jeżeli nie wierzycie to zajrzyjcie. Chciałbym podreślić jeszcze fakt iż postać była wylogowana w czasie gdy dostałem tego deleted. Nie używałem żadnych czitów, po prostu noramalnie grałem a tu co mnie spotkało ????
Chaciałbym żebyście mi pomogli się dowiedzieć czy posatć da się jeszcze odzyskać lub z kim mam się skontaktować w tej sprawie ?? Proszę o odp. Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() prawda jest taka ze cos musiales przeskrobac... albo ty, albo ktos kto gral twoja postacia ( account sharing, hack etc ). raczej sie nie przytrafilo zeby skasowali cale konto bez powodu... moze byc tak ze przez dluzszy okres sie nie logowales i miales facca. postacie faccowe kasuja po tylu miesiacach od czasu last loginu jaki miales level: przykladowo postac na 12 levie i postaci nie skasuja ci przez rok.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
Stan: Niegrający
|
![]() Pewnie uznali, że to UHmaker...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Pewnie twój drutek miał wysoki m lev i dlatego pomysleli że masz innaą postać a tą jedziesz na mc i go zbanowali.
--------------------------------------------------------------------- Za tego posta dostałem upomnienie niewiem nawet co w nim jest złego może ten kto go zgłośił do modka mi to powie? Ostatnio edytowany przez Wypas - 27-05-2005 o 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jeszcze raz proszę o pomoc i wyjaśnienie tej sprawy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Cos musiales przeskrobac =/
![]() |
#8 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Account Information
Created: May 14 2005, 12:13:01 CET Deleted: May 23 2005, 16:40:14 CET szybko sie uwineli ![]() pewnie sie wbil jakis gm/god i wyslal msg do wszystkich 11 drutów, po czym przeczyscil serva, mi sie tak juz zdazalo, jak nie odpowiadalem albo masz zhiddenowanego chara typy gammemaster madafaker on fakownia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak pod koniec czerwca jadę na wakacje, i wróce na początek września(no moze się troszku przedłurzyć) To czy mój sorc(lvl 24) zostanie? Nie będe się logować wcale przez wakacje(kocham te keyloggery w kafejkach -.-)
No i przez wakacje 11lvl drut też powinien zostać, nie?
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Witaj "Killer"
Też mam podobny problem do twojego, mi też usunęli konto bez przyczyny, nareszcie ktoś poruszył ten temat. Co to ku... ma być żeby usuwać konta graczą bez powodu... Mam nadzieje, że ktoś pomoże w tej sprawie. PLx Help ! |
![]() |
![]() |