|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
odrazu mowie ze film jest mojego kumpla
razem robilismy trapa w celu zwiekszenia naszych zyskow z runek i eq ofiar oto link http://rapidshare.de/files/1187160/trap_najman.rec.html na koncu jest klepanie 102lvl(royal), jest to czlonek najsilniejszej rodziny na serwerze. bardzo prosze aby ktos mi mogl wytlumaczyc jak on sie wydostal z trapa(pod tymi smieciami byly po 3 parcele), bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tej zagadki. Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 09-04-2005 o 01:17. Powód: mamo ja niechcialem |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
Niezly filmik ;p Lubie pk z Pvp-enforced
Wydaje mi sie że ktoś dał mu cynk że jest ten trap I wziol Destroy fieldy i te runki co niszcza zapomnialem nazwy :> Wystarczy df + ta runka i nic niema ;p
Tibiopedia.pl Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 09-04-2005 o 01:40. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa
Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
|
Nom fajny filmik, podobało mi się. Profesjonalny trap i faktycznie albo ktos dał mu cynk ze tam jestescie (ale wtedy chyba wziąłby SDki) albo koles jest tak dobrze przygotowany na kazda ewentualnosc. No coz nie bez powodu jest 100+ najwyrazniej...
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
To nie dziala-.- ROTFL
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
Elo, tu najman
Tony mowisz o tej runce Desintegrate ? (Usuwa wybrane pole. W przeciwieństwie do Destroy Field może usunąć trupa czy kwiatek) ale tam bylo tyle tych smieci ze szok...no chyba ze ta runa usuwa wszystko co ma na swojej drodze...ja nie wiem bo jej nieuzywalem jeszcze. Co do tych SDków to pozniej Ron wlecial i kumplowi zadygal z SD za 182 i teraz nas cała rodzina huntuje W czoraj też sobie pkowalem i wlecial jeden para zaczol mnie lac a ja mialem pz i niemialem innego wyjścia no i też go lałem potem zawołał innego pare no i dead ...no cuż takie życie na pvp-enforced ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
Nie usuwa z wybranego pola wszystko...
Np ustawisz 1000x MPA jednego na drugim, weźmiesz użyjesz runke to wszystkie znikną Ja taki sam motyw miałem 55 palkiem na elysi ![]() Wpadł do mnie jakis 80 palek runka an detroy+ runka do zniszczenia i mnie ganail 30 min skanczyly mi sie sd i uhy schodzily to wbieglem w resp 3 DL'i żeby ciała niemiał bo red skull był XD
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
gościu walnoł mi za 181 a nie 182
to jakieś 5 min. po wyłonczeniu filmu, musiał popłynąć do edron po sd. Jakby miał SD wcześniej to raczej byśmy nie dali rady. Teraz nas cały serw huntuje Myśle że film sie podobał, wmiare możliwości nakręcimy nowy I mam nadzieje że tym razem jkiś hlvl padnie ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
kocham takie akcje
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
Nawet ładnie się z tym 102 trzymaliście. Gratz pomysłu na trapa.
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
|
@up up
Masz jakas rodzine w BR ? Thei hak me blzz !!Chlopaki spoko pomysł ;D Sprobujcie trapać na statkach i kapitana strapować zeby ofiara sie uhac nie mogla,pozniej do hi lvla pisac zeby przyplyal bo chcesz niby cos kupic i attacko !! Dobry loot gwarantowany,tylko musicie trapa starranie przygotować !!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
wiesz czemu? bo sie nei umyles ***u twoja stara to szmata
\ --------------------- My chars Bubble 204lvl skile 105/105 mlvl :15 |
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Grenni dobry pomysł, podoba mi się
Przynam się że jeszcze czegoś takiego nie widziałem ale warto spróbować chociażby z uwagi na loot Film oczywiście nakręcimy i zamieścimy na forum ale to nie zależy tylko odemnie. Mam nadzieję że ten plan wypali i uda nam sie zabić jakiegoś hlvla![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
Jak bym wtedy byl z wami to moze bysmy go zabili
trzeba bylo pisac do mnie ![]() btw nawet wam dobrze poszlo bezemnie yours Jansen ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
haha nom całkiem niezły trap , ale mogliście to troche inaczej zrobić (sorce z Fe wskazane
) ale gratulujen zabawnie sie to oglądało.. ![]() |
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
byłbym zapomniał , Bonif znalazłem zapomniane bp SD w moim depo kazz , jak chesz to sprzedam , potrzbuje kase na szybko
![]() p.s. Do moderatora , nie z edytowałem poprzedniego posta bo jak daje edytuj to mi sie explorer sypie i dalej nie naprawiłem tego.. więc prosze nie dawać mi znowu punktów karnych -.- |
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Dzięki wszystkim za takie komenty
Seteus jak chcesz z nami popekowac to wiesz do kogo zagadac Teraz robimy postacie magiczne, ja druta najman sorcca. Niemoge się już doczekać tej jazdy z SD![]() p.s. Wymieniam all eq z Galany na eq na Dolerze. Jakby co to msg do Genehuka albo Hadohora powiem co i jak. Na galanie mam troche kasy i itemki typu: b sword, crown helmet, dragon shield (czyli nic ciekawego, ale zawsze się przyda) ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
gratz loota fajny trapik a ten 102 lvl to noob uciekal przed wami lol;p
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
|
No ten film dobry. Fajny trap gz pomyslu. Koles musial miec desingerate i troche szczescia ale ladnie sie trzymaliscie gz, wiecej takich filmow ze happy endami najlepiej (czyli dedem frajera). Pogratuluj ekipie tez
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
Lubilem trapy puki sam sie nie wpakowalem hehe ale wsumie to im dobrze
|