|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Witam, mam takie pytanie. Na mainie nie wolno zabijac ludzi poniżej 10lvl, to wiem. Ale czy ten zakaz obejmuje tylko unjustificked murders czy także party mode? I gdy mnie taka osoba poniżej 10 lvla zaatakuje ze skullem to mogę go zabić?
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: W domu
|
![]() Cytuj:
No jasne to będzie jego wina ponieważ zaatakował Cie,czyli on ponosi konsekfencjie. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() No dobra, ale czy moge kolesia zabic na party? Bo taki noobek wrzeszczal moje dane osobowe i go na party urznalem i nie chce bana
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie dostaniesz, ponieważ go zabiłeś z pewnego powodu.. Mozna zabijac ludzi ponizej 10lv, ale tylko z powodem. Tzn, jak spotkasz byle jakiego -10lv i go zabijesz za nic to bana mozesz dostac, ale to i tak baaardzo rzadko gosc to zgłąsza i jescze rzadziej gm cie banuje.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Kiedyś zabili mi jedną postać na 9lvl, zgłosiłem to i counsellor powiedział, że to nie jest nielegalne.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Deep in swamp
|
![]() Rzecz w tym że nie zawsze gdy zabijesz np. 8 lvl to poniesiesz tego konsekwencje. Taka osoba (zabita) mosi to zglosic, a malo osob to robi... Tak wiec bez obaw ;p A jesli chodzi o party mode to oczywiscie gdy zabijesz jakiegos goscia teoretycznie nie ponosisz zadnych strat, ale mysle ze gdyby ta osoba to zglosila to gm nie wiedzialby czy zabiles go w party mode czy nie, wiec moglbys dostac bana ;p
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zanim wprowadzono skulle nie można było bić -10 lvl, a teraz jak sa skulle możesz bic nawet i 6 tylko że to frag waste ;S