Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-03-2004, 07:25   #1
kielus
Guest

Domyślny newbie help w Venore ;)

Witam wszystkich Tibian jestem kielus i gram na serwie Amera... jestem narazie w venore i mam 7level bo mnie zabili ale przejdzmy do rzeczy mam kilka pytanek:
gdzie mam teraz isc?? (pobyt w venore to wiecej deathow od pkow) i co mam lac? uprzejmie prosze o pomoc bo to moja pierwsza postac
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-03-2004, 11:52   #2
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

Proponuje Ci iśc na swampy, wychodzisz południową bramą potem cały czas drogą, przechodzisz przez taki jakby most i caly czas na dół aż do dziury, zrobisz tam sobie troche expa
Oxygane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2004, 14:07   #3
Eternias
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 02 2004

Eternias ma numer GG 3085856
Domyślny

jestes w trudnej sytuacji.RADZE WYSTKIM zeby nie szli po rooku do venore po1:niema na co polowac po2:najwiecej tam pk po3:niema 3
Eternias jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2004, 14:36   #4
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Hehe. Ja wyszedlem z rooka prosto do Venore i nie zalowalem, ani tez nie bylem szczesliwy Proponuje ci isc na zachod, kolo mostu dwarfow (troche w lewo) sa trolle. Tam ja najczesciej expilem. Uwazaj tylko na slime i mino magi/mino archery. Jak zdobedziesz troche expa, to idz od tego miejsca na poludniowy wschod i tam jest jaskinia rotow. Tu uwazaj na bh, slime i witche, ale raczej cie nie zabija jak nie bedziesz sie zapuszczal dalej Co do PK no to nie do konca sie zgodze. Tylko przyszedlem do Carlin, juz 3 czerwone czachy spotkalem, dwoch ludkow nawalajacych sie, z czego jeden krzyczal HELP PK W Thais kiedys bylo najwiecej PKerow, lecz po systemie wprowadzania czach nie zagladnalem tam, wiec nie wiem, czy sie cos zmienilo. Jednak co racja, to racja, low-lvlowce sa zawsze celem PK
Zureq (RUBERA) jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 13:50   #5
Gumski
Użytkownik Forum

Gumski's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków

Gumski ma numer GG 3352613 Gumski ma login Tlenu gumka12@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Eternias
jestes w trudnej sytuacji.RADZE WYSTKIM zeby nie szli po rooku do venore po1:niema na co polowac po2:najwiecej tam pk po3:niema 3
no nie wiem gdzie jest wiecej pk(carlin oczywiscie) ale jak ktos cie zabije to sie zdarza i nie besztaj mi tu publicznie mojego kofanego miasta!!

Vysogota z Corvo
Andrzej Sapkowski
Gumski jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 14:41   #6
deaven
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 03 2004

Domyślny

Idz na te trole jak oxygne mowil jak troche kasy zarobisz to kup se morning star/scimitar/jakis topor i scale armor i brass legs i soldier helmet. Potem mozesz zaczac chodzic na amazony (na polnoc od vernore)
deaven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 16:18   #7
rybak14
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 03 2004

Domyślny

Najlepiej iść do Ab'dendriel bo tam jest najmniej pk i kupic za 50 gp klucz do troli i tam expowac i skilowac do wyrzszego leelumam w tym doswiadczenie bo mam postac na novej)
rybak14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-03-2004, 16:27   #8
Berials
Użytkownik Forum

Berials's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez kielus
Witam wszystkich Tibian jestem kielus i gram na serwie Amera... jestem narazie w venore i mam 7level bo mnie zabili ale przejdzmy do rzeczy mam kilka pytanek:
gdzie mam teraz isc?? (pobyt w venore to wiecej deathow od pkow) i co mam lac? uprzejmie prosze o pomoc bo to moja pierwsza postac
Hmm, a nie pomyślałeś o czymś takim jak podanie profesji??
Berials jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania