|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() jesli ktos sie orietuje to prosze o wiadomosc...
ktory swiat shakowali i czy grozi to utratą postaci? a tak pozatym to jak dlugo to jeszcze beda naprawiac? :/
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Hejka jestem tu nowy
![]() Świat,który jest zhackowany to Eternia.Ten hacker stworzyl demony i latal z nimi po swiecie ,nawet sa gdzieś screeny z tym na tibia.de . ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() ja jestem na calmerze wiec chyba jest git dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Z tego co wiem to osoba która zrobiła te demony wcale nie zhakowała serwera... on był (jak mówi) tylko poszkodowanym w tym całym zajściu
![]() ![]() POzdrAwIAm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdynia City
|
![]() ja mu raczej tez moim zdaniem ten kto to zrobił nie wytrzyma napiecia i predzej czy pozniej z kims bedzie rozmawiac w tibii i powie ze to on, to jest prawie pewne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() O_O"
czyli gosciu powyrzynal wielu ludzi i CIPowie to wylukali... i wyłączyli Tibie...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Ja wam mowie.. ciekawe, co wy bysce zobili, jakby napaleniec z Brazylii, popierdzielal po miescie z demonami, ja mialem gacie pelne, bo pozyczylem chara od qmpla. Jakby demon mnie ubil, to on urwalby mi meskosc... Qrde wszyscy byli osrani na 102.
U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po pierwsze to nie zhackowali eterni tylko cały ich serwer (nie światy tylko serwer to gdzie się znajduję wszystko z tibi) a po drugie nie da się zrobić demonów po trzecie nie ma żadnych screenów na tibi.de a jeżeli myślisze ze te screeny co widziales na tibia.de z demonami to hacker to jestes nOOb. Tio byly screeny z test serwera... :/ |
|
![]() |
![]() |