|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Czy jest jakiś polak tutor który byłby tak miły , żeby zrobic postac na swiecie JAMERA i zreportować moj niecenzuralny nick?
Bo obcokrajowi tutorzy mowią , że nie mają uprawnien czy czegos tam do zakladania reportow na nicki w innym języku niz angielski , a z resztą na jamerze jest (był) tylko jeden tutor... GM też się za często nie pojawia , a jak już zrobi nam tą przyjemność to tylko po to zeby zbanować jakiegos hakera ktory wysyla freepacc na trade... Bardzo bym prosił o pomoc , co mam zrobic jezeli chce namelocka a moja jamerowa sytuacja na to nie pozwala ^^ ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Każdy tutor może dać ci namelocka, tylko przetłumacz mu twoje name na angielski, ja tak zrobilem
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Dividend Bitch from Lantern... Chyba tak to powinno być po angielsku
PS. Dzielna Suka Latarniana to naprawde nick na namelocka ![]() Ostatnio edytowany przez Hieyan - 19-06-2005 o 08:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Powiedz im ze twoj nick znaczy to i to (chociaz tak niejest) bo mowisz ze oni nierozumieją nicków z innych języków
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra , dzieki Hiey że mi moj nick przypomniałeś , grałeś na jamerze kiedyś?
![]() Nic nie da przetłumaczenie na inny język bo nie mam komu tego przetłumaczyć... Jak juz mowiłęm był tutor - Noble Fear - ale on powiedział że nie może , a pozniej powiedział że odchodzi ze świata na ktorym jest jedynym tutorem i na ktorym gm'ow nie ma prawie w ogóle... Więc miałem nadzieje że jakis tutor strzeli sobie chara i mnie zreportuje... Macie jeszcze jakieś pomysły?
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Ja mialem w nick'u koncowke pl o dostalem tego cholernego namelocka chociaz wcale tego nie chcialem, oni chyba nie maja nic do roboty, za takie cos dawac...
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() samo przetłumaczenie nie zawsze wystarcza. Najlepiej by yło poać linq do słownika polsko-angielskiego i niech sam przetłumaczy sobie słowa składające się na twój nick.
Jeśli nie ma tutorów na twoim serwerze, to możesz teoretycznie napisać maila ale na pozytywny wynik bym nie liczył. Wilq: zgodnie z zasadami gry nic nie możezawierać w sobie skrótów narodowości. Nie pamiętam dokładnych powodów takiego zakazu ale jak na mój gust to chodzi o wymuszenie choć trochę większego RPG i o ochronę samego gracza (może być hunted by swe a to że jest pol).
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A z innego swiata gm by nie zrobil mi namelocka? Bo jestem gotowy na to zeby zreportowac moj nick robiąc nowy char na swiecie na którym jest dużo GM'ow...
Gdyby sie znalazł jakis polak na forum - tutor , to bardzo bym prosił o zreportowanie mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikt ważny
|
![]() jest tu gdziś przynajmniej jeden forumowicz-tutor, ale on raczej nie widziałego tematu
![]() gm-y mają chary na wielu światac i w razie czego zakładaja nowy, jeśli nie mają postaci na jamimś serwerze. teoretcznie możesz założyć char na innym serwere i tam dogadać sięz gm-em ale pamiętaj, że gm zawsze zawalany jest skargami itp. jak tylko się pojawi na serwerze, więc może ciebie pominąć. dla ciebie to ważna sprawa; dla niego jedna z kilkuset. Down: o właśnie, zapomniałem to sprostować ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 19-06-2005 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Cytuj:
Mysle ze jezeli ty bedziesz zglaszac sie do namelocka, Consulleror poprostu oleje cie. Popros kolege aby to zglosil i moze zadziala. ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok , sproboje na morganie , pozniej na elerze... Jak cos sie uda to dam wam znać
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nikt ważny
|
![]() ja bym proponował Antice. Jeśli gdzieś jest sporo gm-ów na raz online, o właśnie tam.
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba tak zrobie
![]() Edit: Czy mi sie wydaje czy na antice nie mozna juz zakładać charow? Na eterni tez nie mozna... A tam podobno duzo tutorow... Eh co za kraj... Pomoże mi ktoś? ![]() ![]() Edit::: tutor na Aldorze mi pomógł , jednak powiedział że " i can report ppl from other worlds " więc musze poczekać aż strzeli sobei chara na jamerze... ![]() ![]() ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() Ostatnio edytowany przez Psycho Mantis - 19-06-2005 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() eh na drugi raz zrób se normalny nick
![]() hmm czekaj na gm lub tak jak bylo wyzej przetlumacz swoj nick na angielski ........................................... Nick: Rilo Quin Gildia Four Six Nine Ranga w gildi: Nucleus Tytuł: Me Rox level:33 Skils:72/56:/ mlvl:14 (30%)do 15mlvl Frend: You know if you are! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przetłumaczyłem , wyszło mi coś w stylu BRAVE BITCH (latarniana nie potrafiłęm
![]() ![]() Nick był głupi bo to miał być pk char , a że granie palkiem spodobało mi sie bardziej niż druidem jakoś tak już zostało ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Tak sie niestety sklada, ze jestem tutorem, wiec troche na temat namelocka dopowiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dago , skoro jesteś tutorem to mógłbyś zreportować mojego nicka?
Baaardzo Cię prooosze... Prosiłem o to 2 tutorów z aldory , ale mnie olali -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Wysłałem kilka raportów do toturów ![]() Jeszcze mi będziesz dziękowała, a nie jak do tej pory noobem nazywała ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hiey , dzięx za repoty , płęć zmienie dopiero po nejmloku bo do faceta ten nick troche nie pasuje
![]() edit: ok rozszyfrowałem Cię ![]() ![]() ![]() ![]()
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() Ostatnio edytowany przez Psycho Mantis - 19-06-2005 o 22:11. |
![]() |
![]() |