![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2004
|
![]() mam coś dla was a konkretnie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50506350 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Żadnych zdjęć, niepiewny sprzedawca.
Na takie auckcje trzeba uważać delikatnie mówiąc... Bo dziwie się że kolo sprzedaje te książki tak tanio gdy one są w stanie bdb, no chyba że naprawdę potrzebuje kasy (Co jest dość wątpliwe bo aukcja jest tygodniowa więc all trwa 2 tygodnie - więc czemu tak tanio? Osobiście radze uważać) Wybaczcie jak to był jakiś zaciekły offtop ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() ja mam 3 wszytkie tamn pokazane ;_)
kiedys to sie gralo w to 2 miechy non stop !! kumple przychodzili domnie i nie dawali mi spokoju chciali grac i grac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() UP
Hehe zemną było tak samo ale przestaliśmy narazie grac dopuki niezrobi sie cieplej xD a tak to non stop ![]() topic Heh cos za tanio...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() No i sie rozumie...bo szukałem tu jakiegoś tematu o D&D i znalazłem. Bo mam takie małe pytanko: Czy któs z was (tych, któzi grali, bądz grają w D&D) zna jakąś stronke czy coś w tym stylu gdzie odbywaja się sesje to D&D. Ja gram, ale tylko w poniedziałek i Piątek... a ta gra jest super i chcem grać jak najczęśćiej! PLZ pomoc!
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Sesja na jakimś forum lub przez GG... Dno... @Topic: Co to ma nam niby przekazac? Ty sprzedajesz te książki czy znalazłeś takie ogłoszenie? Btw. Ja bym nie kupował, za tanio...
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |