|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
|
![]() witam po długiej nie obecności wlazłem na forum ""żĘby"" zdenerwować was głupim -.- pytaniem ..
na roku czy na mainie szybciej lecą skille ? czy jest jakaś rużnica ?? nie chodzi mi oto ze na mainie jest więcej stworków tylko oto czy jest jakaś rużnica w szybkości up ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Nie nie ma siedź na rooku
lol co to za pytanie wogóle? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
|
![]() @up
weż idż spać lepiej a nie nabijaj posty . chce tylko wiedzieć czy szybciej leci skill na mainie bo np. nei chcę spotkać na pvp. takich noobów jak ty. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Nie wiem czy przypadkiem tego tematu zaraz nie usuną ale jeśli nie...
re: Aliens W nocy niektórzy aktywniej myślą, ale Ty idź lepiej spać. re: SkaLi Sorcererowi oraz Druidowi na Mainie i na Rooku skille lecą tak samo (są pogłoski, że Druidowi lecą odrobine szybciej). Knightowi skille melle (Sword,Axe,Club,Shielding) lecą na mainie dużo szybciej niż na rooku. Paladynowi zaś Shielding idzie z taką samą szybkością jak knightowi, zaś Distance leci z najwyższą szybkością ze wszystkich wyżej wymienionych klas. Adekwatnie Magic Level najszybciej wzrasta oczywiście Druidowi i Sorcererowi, Paladynowi średnio, a Knightowi najwolniej. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() "rużnica" zaraz mnie trafi. masz moze w domu słownik kolego?