|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Ja może będe grać na Titani ale dopiero jak będzie serv dla all typa dostępny bo pacca nie mam !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Bardzo fajnie, ale po co drugi taki sam temat?
Pewnie kilka osob sie przeniesie, i z tego co mi wiadomo to nasi moderatorzy sie przenosza i zakladaja jakas pro guildie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() powiem szczerze ze z bardzo roznych powodow mozliwe ze zaden z moderkow nie bedzie tam gral .
zamykac nie bede, niech sobie ludzie ponabijaja posty udajac ze beda grac na nowym serwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Święte słowa.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja otwarcie mówie że nie będe grał na żadnym z nowych światów!! Wole Julere!! A swoją drogą to nie widze na forum wielu graczy z tego świata... Ale cóż taki los... A te nowe światy są dla podjary dla szpanerów!! Rozumiem że na starych nie było już miejsca ale po co sie tak podniecać że powstały nowe??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Nie prawda
![]() I czemu odrazu podniecenie?? Niemam zamiaru nabijać postów tylko jestem ciekawy ile osób będzie grało na nowych serwach lub ile już gar ![]() Jak myślicie po jakim czasie będą one dla FACC??? Dziękuja za dotychczasowe wypowiedzi ![]() prosił bym o dalsze komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() @Luki5
po takim jak wszystkie zapewne...czyli sobie chwilkę poczekasz... A ja nie będę się przenosił na nowy świat bo jak przy każdym powstaniu nowego miałbym robić tam postać to na każdym świecie miałbym postać na pewnie około 20-30 lvl i praktycznie zerowe znajomości.Teraz i tak mam za dużo postaci bo 2 na Eterni, jedną na Antice i jedną na Lunarze (to są te co gram, bo mam jeszcze jakiś account z innymi postaciami ale to są takie żeby były ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() szkoda postaci tracic ciezko robionej ale fajnie by bylo byc kims na takim nowym servie zrobic se tibijska familie z podobnymi nickami ... na valorii tesh jest spox
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Ja tam ide !!!!! na Titanie !!!
Mój nick : Suddek Prof: Sorcek (przyszły !!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Elity raczej nie stworzycie
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja i moich 6 kumpli z novej przenosimy się na Titanię
![]() Gorąco polecam aby było na tym serwie jak naj więcej polaków ![]() Sądzę że przed Wielkanacą już serwy będą dla FACC więc mamy trochę wolnego i mamy czas zawojować Titanie ![]() ps. Mój nick to "Wyczes" ^^ ( na Titani) Na novej Ostry (jak potrzeba pomocy to walcie do mnie, pomoge jak będe w stanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() Widze ze tym razam wybor pada na Titanie, znowu Solera bedzie spokojnym serverem a na Titani beda ciagle walczyc o wladze... obstawiam ze za miesiac bedzie pierwsza woja.
Ktos obstawi inny termin? A tak pozatym zostaje na Secura, jeszcze troche (czyt kilka tysiecy godzin gry) i tez zaczne sie zaliczac do najelpszych ![]()
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Zostaje na Valorii. Fakt ze sporo tam power abuserow no ale coz, nie mam ochoty walkowac wszystkiego od poczatku a na valorii czegos sie dorobilem.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale panowie jak każdy tak będzie mówił to się skończy jak Isara na której wszystkich polaków wytępoli Szwedzi
![]() Im nas będzie więcej tym będziem mniejsza szansa na wojne ![]() A dlatego na Titani bo na Solerze będzie gorsze połączenie ( USA ) lagi itp. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ja tam zostaje na Securze. Secura Rulzz. Nie zamieżam już zmieniać serveru grałem tu od początku all postaciami i nie jestem przyzwyczajony do PvP (sorki za błedy ort.)
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Róbcie to swoją elite, ale co to wam da jeśli i tak przyjdą tacy napaleńcy co grają kilkanaście godin dziennie i chcą tylko zdobyć jak najwięcej ex. Ile razy można się przenosić? Poza tym teraz nie powinno być pk to będzie się grać przyjemniej
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zebyscie sie liczyli musicie nabic 80 lvl w 2 miesiace
![]() Pozdro
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004