|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() czy normą jest to że wpada do miasta kilku PK i zabijają wszystko co sie rusza? bo jak kiedyś dawno temu grałem to na PK sie polowało a teraz wpadają do miast i mordują wszystkich tak troche dziwnie sie wraca do miasta które w połowie jest zalane ogniem i wszedzie leżą ciała
server saphira miasto carling ;] i najczęściej giną wszyscy co nie zdążą uciec koloesie chyba dla zabawy zabijają odstep entera oznacza nowy watek lub odpowiedz w prostym poscie (obsluga forum sie klania a nie czytanie ze zrozumieniem pozatym nie rob to offtopa) LOL Ostatnio edytowany przez Roach - 29-06-2005 o 20:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Hmmm... nie ten dział? Raczej powinno być do Inne, a nie do tego. Ale ja ci już mówię...
-A może byłeś na jakimś Test Serverze? -Takie rzeczy zdarzają się, jak jakaś gildia panująca się wkurzy. A poza tym na jakim świecie grasz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wydaje mi się że server dopisał w edicie :S
No cóż. Może normą to nie jest ale tak bywa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Brenna
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 40
Skille: SLABE!!
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() no po prostu miales pecha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() pecha to raczej nie miałęm bo jakoś zawsze wracałem po akcji ale okazało sie ze była tam szajka pk i teraz w mieście siedzi kilku 40 lvl i pilnuje słabszych bo widać kogoś znajomego też zgarneli podczas obławy i napadu na miasto a taka grupa 20 pk z lvl 20-30 to jednak moze troszke zamieszania robić aż graćsie odechciewa
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() NO to lecimy:
1. Cytuj:
2. Dlaczego to pytanie noob-a? Wejdz w "wasze poradniki" na stronie glownej tibia.pl i tam jest cos o noobach. TY najwyzej jestes newbie... 3. no masz pecha. Tak czesto sie dzieje jak jest naprzyklad wojna miedzy gildiami,ludzie maja ze soba porachunki i sprowadzaja kumpli, i wiele innych. btw: temat nie za bardzo... :/
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...
Słyszał ktoś o mieście "Carling"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() @up: ludzie różne rzeczy wymyślają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() Co sie go czepiacie? Nowy jest w Tibii i tyle.
Ja ci powiem tak: często wystarczy, że 2-3 ludzi zacznie robić sieke; dołączy się do tego kilku chojraków; rzucą się jacyś ludzie żeby pożerować na ciałach, oberwą za to; w końcu przychodzą znajomi itp. no i efekty tego w zasadzie już widziałeś. Tak jak w tłumie ![]() |
![]() |
![]() |