|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Postanowiłem sam wkleic zdjecai z dwarf guard bo kiserowi to zbytnio nie wyszlo. Moze mi sie uda ;p
BTW. Sry ze tak SS wyszly ale mi sie cos popsulo ;/ Zaczeliśmy dawać troche po starcie. ![]() Ładny hit Kudlacza. ![]() No Comments :/. ![]() Sredni hit Kudlacza. ![]() A tu sie ladnie Hity sie Nalozyly ![]() Jeden z mocniejszych hitów Toryfana ![]() Guard przerzucil sie na Sorca ![]() Kolejny hit Kudlacza ![]() Slabe gfb Toryfana ![]() Guardy boja sie ognia ![]() Kudlatemu sie nudzi... :| ![]() Sredni hit Toryfana :| ![]() Te soldiery byly Grzeczniejsze niz Poprzedni Guard ![]() Combo Kudlacza i Toryfana ![]() Kolejne combo, niestety duzo Slabsze ![]() Slabe gfb :/ ![]() Podzial Exp ![]() Narescie Ponadprzecietne gfb ![]() Podzial Exp ![]() Dobry hit Kudlacza ![]() Dobry hit Toryfana ![]() Jeszcze lepszy hit Toryfana ![]() I znowu dobry hit... troche ich duzo ^^ ![]() I znowu Combo ![]() Slaby hit Kudlacza :/ ![]() Dobre gfb Toryfana...Ale Nie Najlepsze...Nudzi nam sie :| ![]() Slabe Combo <Grrrr....> :/ ![]() Znowu slaby hit, po którym guard przezucil sie na Sorca ![]() Hmm na takim lvl juz sie Przydaja ![]() "You will be burned..." ![]() A tu mialem laga i takie cos Śmiesznego Wyszlo ![]() Nie chciało mi się robić SS lootu ale był loot bag wazacy 4,5tony i 1,4k w zlocie. Slabo bo tylko 50min ;p i jeszcze respy nie nadąłżały za nami ;pmusielismy czekac po 3min zeby wszystko sie zrespilo ^^ Ostatnio edytowany przez Kudlacz - 23-04-2005 o 22:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Hmm no kogo tu przygnało
![]() Ss-y jakies ponadprzeciętnie nie są ale zawsze coś - gdybys dał ciekawszy temt to by było etra, ale guardy?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() a co miałem dać? SS z nieudanego DL hunta z 2 trupami? czy z du** zdjęcia guardów? Zresztą nudziło nam się. Po egzaminach może pójde na hero i też coś będzie. Btw. You see Legolas Elfen Archer. He is a master sorcerer... Nie ma to jak wyczucie nicku ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Screeny Ogolnie Sa Ok Tylko Troche Sie Cos Po***alo :/
![]() Robiles Ssy Wlasnie Akurat Wtedy Kiedy Ciebie Sie Pyalem o ***** ![]() Jest Ok! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Lokacja: Jarosław
|
![]() Wiesz co mi sie podoba najbardziej na tych zdjeciach? TibiaGG ;] A reszta to lipka
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Sry ale to nie tibia gg ;p poprosilem kumpla, który studiuje informatyke, żeby zrobił mi pare programów. Światło i ten licznik to jego robota. ma jeszcze pare innych, ale nie zdradze jakie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() ZzZzZzZz.....
Przy tym gównie można usnąć...
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Moje hunty sa nudne? wlasnie ogladam twoje. GS hunt. wow super interesujace... jak chcesz to wejdz na temat solera gs hunt by forecat. tez tam masz troche SS jak to gs blockowalem. Niedlugo beda ss z hero wiec cicho. A ze SS sa nudne to wiem. Robilem je bo mi sie nudzilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ale najlepsze jest to, że grał na 2 oknach naraz xD
Gratz hunta
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
![]() ssy sa nudzne jak moim zdaniem wszystkie z guard huntow =/ i cos ci sie z***alo bo ss-y sie na siebie nakladaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() MC, Jakiś program do pokazania Exp do lvl, i jakiś dla światła....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() niezle ci huncik wyszedl, ale naucz sie robicz screany przez program a nie przez painta...
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Cytuj:
Czlowieku czytac nie umiesz. Cytuje: Sry ze tak SS wyszly ale mi sie cos popsulo ;/. LOL
![]() |