|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
![]() |
![]() Wczoraj z moim kolegą postanowilismy zwiedzic Ank i jego okolice(Kolega w tym samym dniu kupił Premium Accounta). A więc wyruszyliśmy! Przypłyneliśmy statkiem z Venore. Ank jak wiecie jest to ponure miasto wiec wybralismy sie na larvy, skraby i innego tego typu potworki. Zwiedzilismy pare jaskiń z larvami+niższe poziomy larvy+skaraby. Znalezlismy także, pare innych jaskinek(ukrytych)(Ja wiedziałem o ich istnieniu z filmów
![]() ![]() ![]() ![]() Była to niezła niespodzianka ![]() Chcę abyście tutaj pisali swoje przygody dotyczące zwyklych niezwyklych potworów ![]()
"Prawdziwy Bohater Umiera Tylko Raz, Prawdziwa Ciota Umarła Zanim Się Narodziła" Ostatnio edytowany przez Johny De - 22-07-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Imię: Matizz druid
Profesja: Knight
Gildia: Gibbon Squad
Świat: HARMONIA
Poziom: 31
Skille: 61/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Słabe ja kiedys na Eterni jak Grałem widzialem zlurowanego Dl'a !!!! , ale to była niespodzianka !! killneliśmy go z 3 kumplami loot -> tower shield ^^...
Druga niespodzianka ostatnio na foldzie Często na powierzchni można spotkać FE... spotkalismy go i killneslimy ... było dużo deadów. ![]() Isildur get Father sword..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Najwieksza niespodzianka byl dla mnie beho ktory obtoczyl mnie 10 szkieletami i nawalal ze wszystkiego... A loot to 5 gp -.- A 3 uhy poszly...
Zauwazylem ze potwory ktore bija mocno, daja slabszy loot, nie te ktore bija slabo lub wogole... Czemu tak jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja dzisaj expie na rotach, aż wypada DS to ja go z HMMuw, skończyły sie, poszły 2 SD i DSik padł. A lot? Pochoodnia
![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 23-07-2005 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Jak zacząłem grać w tibie zwiedzałem masowo wszystkie jaskinie. Raz wlazłem w resp orca warriora.Chciałem się ewakuować ale z tyłu zablokował mnie jakiś gość
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na emeryturze
Imię: Allan Siane Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jak to zrobiliście, ALE byłem tam pare dni temu i Djinn był za M-Wallami. Niemożliwe żeby ktoś je tam zrobił, bo dość dlugo czekałem. I nie zostałem upity. Nie mam pojęcia jak niby go zabiliście. ![]() @Topic Moja przygoda? Hmmm..... Raz przechadzałem sie po Ab. Ide do dp, a tu widze pełno trupów. Co jest? Ide dalej a tu Arcan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Z kolegami postanowiliśmy zrobić quest z jakimś kamieniami szlachetnymi, po drodze trzeba było zabić 6 mumi, a wyglądało to tak:
Kolega 1: Kto zabije te mumie? Kolega 2: Ja, ja chce. Kolega 1: Ok, właź ja cie ropne. <1 ropnięcie, 2 ropnięcie> Kolega 2: Ok padły, włazić. <włazimy do dziury, a tu niespodzianka wszystkie mumie żyją z już czarnym hp, Kolega 1 has left the party, Kolega 2 has left the party, ja z ostatnim kolegą zostaliśmy przy życiu, ściągam 1 mumie z HMM, 3hp mumia pada -.-, ostatni kolega wali gfb mumie juz leżą martwe> To chyba była niespodzianka ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Lokacja: Poznań RLZ
![]() |
![]() poszedlem z kumplem wykonac questa na panpipes i te takie tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
![]() |
![]() Ja miałem niespodzianke jak na 18 lvlu szedłem na ghostlandzie i wlazłem na gs-a :/ Oczwiście to jest to wejście gdzie za tobą zamykają się kraty więc załapałem deda :/ Ale to były stare czasy... Teraz już nie łapie takich niespodzianek
![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem jak ale M-wali tam nie było. One często są po SS ale potem znikają. Więcej nie wiem
![]()
"Prawdziwy Bohater Umiera Tylko Raz, Prawdziwa Ciota Umarła Zanim Się Narodziła" Ostatnio edytowany przez Johny De - 23-07-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Jak mi tam gdzie normalnie powinny byc zwykle dragi na pysk dl wyskoczyl -.-
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Offtop ;d Ciemne Dropsy...możesz do mnie na gg zagadac?
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Ja szedłem sobie do qmpla po dedzie na PoH (miałem 21lvl a on z 27 oba druidzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Loleq spellcaster
Profesja: Druid
Gildia: .....
Świat: Harmonia
Skille: -/21
|
![]() a mnie dzisiaj prawie ubil zrulowany zerk jak bylem na zamku w ab
![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Allan Siane Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
Super, 2 questy w jednej wieży... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: awazsraW
Imię: Quap
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 5
|
![]() ja mialem duuuuuuuuuzo dziwnych akcji moim 1 charem (max 40 lv knight)
np ide sobie pobic na outlaw camp ww a tam 3 huntery ![]() ![]() ![]() ![]() albo ostatnio... nie gram juz Quapem - 51 knight... (wtedy ;]) siedze u kuzyna 'ej wez poluruj sobie gsy, tak, to genialny pomysl, dawaj' 'hmmm... no ok' ide na poh, cyk cyk wszystko ladnie... jestem prawie na drodze... a tu net padl o_O po 5 minutach wbijam - temple, -200k exp, bez aola 'ale z ciebie frajer <bueheheheheh>' myslalem ze go w pysk strzele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() @Allek
Te M-Walle da się wyłączyć. Ale to już wcześniej mówiliśmy. Przygoda@ Przygoda była...hmm..dość pełna strachu dla mnie jak i dla kolegi z którym szedłem. Otóż spotkaliśmy w drodze z Ab'Dendriel do Carlin GSa. Jakiś koleś uciekał a za nim biegł GS. Mineliśmy go. Szedliśmy dalej, docjhodziliśmy do Carlin a tu patrzymy z góry nadbiega ten sam koleś z tym samym GSem, zlurował go pod depo Carlin. Dużo ludzi padło. Do dziś niewiem skąd ten GS był. Nie znam żadnego Spawnu GSa w tych okolicach. Myślałem ze tylko poza Dwarf Bridge są one. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |