|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Te rangi nic nie dają
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Te rangi nic nie dają są jednak powodem wielu niesnasek(jak ilośc postów).N00by nabijają posty bo kręci ich jak mają więcej strzałek.Inni użytkownicy mają z kolei fobię na punkcie "nabijania postów" kierowani zazdrością o ich ilość.Takie są realia tego forum.Powinno się zlikwidować licznik postów,tak samo jak rangi i byłby spokój :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Na tym forum nie ma pisania głupot i każdy post nie na temat jest usuwany więc ci co maja dużo postów i nie maja upomnień ( nie zawsze) cięzko na nie zapracowali. Co do reszty : FAQ |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Usunięcie rang i licznika nic nie pomoże, bo tu trzeba by usunąć n00by. Upomnienia są i jak nabijasz posty, to wszyscy o tym wiedzą. Ja jestem (oprócz modków) użytkownikiem z największą ilością postów bez upomnienia. I jakoś nie uważam się za lepszego od nikogo innego "bo mam szczały".
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() KLIKNIJ TU!
Najpierw się powinno własnie tam zaglądać a dopiero potem zakładać temat ![]() P.S. Dziwne ze ten temat jeszcze nie jest zamknięty a ty nie masz upomnienia :/ Ja właśnie za takie coś dostałem !! |
![]() |