|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Rekrutacjom stop! Tak czy nie? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
47 | 72.31% |
Nie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 27.69% |
Głosujących: 65. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Witam.Ostatnio zauważyłem (ehm nie tylko ja
![]() Postanowiłem zrobić sondę Pt.: Rekrutacjom stop! W której możecie wyrazić się jasno i wyraźnie czy chcecie rekrutacje czy nie. Powód: Rekrutacji jest około 70% w dziale, a to dział Fake.
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa... te rekrutacje to istna plaga!
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Nie... Chodzi o to ze rekrutacje moga byc ale! 90% fakow z rekrutacjami nie powstaje. Np. "Rekrutacja do fejka pt. "Mieszanka Wybuchowa"". Bylo tam ponad 30 osob i fake nie powstal. Po huya wafla zasmiecac dzial rekrutacja jak i tak taki fake nie powstaje -.-
@Aval'yah - pozyczylem text ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja dałem tak (moim zdaniem tzn. że rekrutacje nie mają powstawać - mogłeś napisać tak: Nie. Rekrutacjom precz! Lub coś w tym stylu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ups dalem nie bo zle zrozumialem pytanie i jeszcze cos teraz dzial fejki zasypują takie tematy w fejkah widac tylko Rekrutacja Stop Rekrutacjom ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Okej wytłumacze pytanie:
Rekrutacjom stop! Tak czy nie? Tak- Tak nie chcemy rekrutacji. Nie- Chcemy rekrutacje.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra już był temacik o nie robieniu "rekrutacja", ale sonda dopiero pokaże co forumowicze o tym sądzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Taa.... Pisze co zaznaczyłem...
Ale Moderatorzy i tak mają to w du.... ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() To jest do dupy. Niedość że zaśmiecanie forum, to jeszce ktoś sie może poczyć urażony że wszyscy są w fake'u a on nie. Jeśli ktoś chce wziąć kogos do fake'a to wysyła się PW i tyle. Oczywiście jest przeciwko rekrutacjom.
Ostatnio edytowany przez Hieyan - 03-12-2005 o 20:33. Powód: om a nie ą:D |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Alan Hawk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Niepamietam
Świat: Menera
Poziom: 156
Skille: 103/105
Poziom mag.: 9
|
![]() Zdecydowanie NIE mowie na Rekrutacje do fake
1: Niewiem Poco rekrutowac Jak mozna kopiowac ludziki i dodawac i HITY i NICKI i inne 2:trzeba byc cieciem zeby robic rekrutacje |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zaznaczyłem, że "Tak-jestem przeciwny". Cóż, po moim, poronionym pomyśle życze ci, żeby twoja sonda dała jakieś większe efekty.
Ale popatrzmy na to ze strony moderatorów. Co oni mogą? Kasować tematy? Wątpie. Forum i tak będzie zaśmiecone pustymi ramkami po takich tematach. A niektóre rekrutacje dają wymierne efekty. Wszelkie apele do grona z góry są skazane na niepowodzenie, bo zdecydowana większość przejawia postawe typu: "Co mi zrobisz, nupie jeden?" Cóż, zbytnio to przypomina walkę z wiatrakami. Jedynym sensownym sposobem to sub-dział forum, gdzie możnaby zamieszczać same rekrutacje. Tylko, że to nie zależy od nas, userów. Ostatnio dochodzę do wniosku, że moje psty są przydługie i przegadane. Ale nikt się nie skarży... ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ****a zle zaznaczylem - Rekrutacjom STOP!!!