|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Odrazu piszę, że jeżeli to jest jakiś quest to sorry i prosze o zamknięcie tego tematu.
Mianowicie na elfach w Ab`Dendirel na pierwszym poziomie do góry są drzwi. Mają one śmieszną klamkę ponieważ świeci ona kolejno na 3 różne kolory. Najpierw biały poźniej pomoarańczowy i na koniec czerwony (tak mi się zdaje). Za drzwiami leży koleś, no i jak otworze te drzwi to nie mogę otworzyć tego kolesia. Możecie mi powiedzieć o co w tym chodzi? Drugi problem to jest domek nad demon-skelletami koło cyklopów niedaleko Ab`Dendriel i Carlin. Jak ścinam te zarośla i wejde w to pole gdzie uciąłem to mnie cofa i odrasta. A pole dalej leży książka i chyba short sword. A na dole w demon-skelletach znalazłem książke i coś o tym pisało ale ja nierozumiałem i wyrzuciłem :/ Proszę o szybkie, jednoznaczne odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Co do tych ds-ów i tych traw odrostających to w książce pisało:
- Wkońcu po wieloletnich przygotowaniach ... coś tam costam. Będe mógł wejść do domu lecz najpierw musze poćwiczyć umiejętność ścinania tej trawy. Narazie robi sie dość ciemno więc znalazłem kryjówke w jaskini niedaleko tego domu. Przenocuje tam i zabiore sie do pracy następnego dnia. Chyba wiesz co sie stało z tym gostkiem ![]() Coś w tym stylu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jest to tzw. Femor Hill Quest lub Grasscutting Quest, wiec prosze nie rozmawiac na ten temat tutaj. Jesli chcecie dzielic sie informacjami na ten temat to prosze uzyc Prywatnych Wiadomosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Powiem Ci tam masz questa na bohhy tylko musisz miec 60 lvl i tam masz chyba jak dobrze pamietam 3 banshee i 7 ds
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Xegam
tej ludzik poczytaj co admin pisze No Quest Spoling a poza tym wydaje mi sie że żle mówisz ![]() @ Mister Knight Te drzwi to quest nie powiem jaki (Ani mru mru ![]() ale moge ci powiedzieć czemu nie możesz otworzyć gościa. Poprostu nie masz do tego prawa tzn. żaden NPC nie powiedział ci żeby go znaleść i otwożyć. ![]()