![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Witam .. jest to filmik z wojny na danubii , trwa 18 min , w sumie fajny cam , warto obejżeć
![]() http://rapidshare.de/files/2808973/Fight.rec.html Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 06-07-2005 o 20:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Złotów
|
![]() No No...
![]() Fajny film tylko szkoda, że taki krótki ( jak będziesz miał wiecej to wklej ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() ja pierwsze co lookalem to czy jestem na VIP liscie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() no filmik spoko tylko czemu na tym filmie ofiarami byli ziomy z mojego miasta
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 06-07-2005 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() ZA***isty filmik....
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() ehehe behelian szaleniec, tu jescze byl w mojej guild hehe ale wojna mu sie spodobala i poszedl do paladinki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Ehhh ta Danubia... Jak byli Szwedzi to przynajmniej ich grzali...
![]() ![]() Ale filmik najs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co ???????? polacy grzali szwedów ?!?! ahhaha ;D ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Moze i kiedys tak bylo... Ale teraz ostatecznie wygralo BB...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ej bad boyss tylko dlatego wygrali bo Mythos odeszło z danubii,ponieważ wiele osób z tej gildii zostało zbanowanych za np.mass pk , lub może stracili chęć do gry , zapewniam cię ze jeżeli mythos dalej by grali to polacy nie mieli by szans .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Danubia jest dobrym serverem ale rubera jest lebszym nie chce tu nikogo obrażać jak coś będziecie mieć do mnie to piszcie na [email protected]
Właśnie szukam kolegi.....a możę coś więcej nick:Laduwus level:15 server:Rubera Jak coś to piszcie ok??? Tibia to pany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Taaa.. Najs movie.. Osobiście lubie Beheliana, gdy był jeszcze w Authoriters pomógł mi, Karwa myślałem, że jest inny, widać do jakiś dzieciak z kompleksami, rasista, i kij wiesz co tam jeszcze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Karwa to noob nie am co ukrywać ale dixtra zupełnie zchszanił z tym ue on chyba tylko umie expić bo an taktykach wojen się zupełnie nie zna xD behalianowi coś odbiło non stop ze szwedami trzymał grabę a teraz wykręca kota ogonem i jeszcze ten aimbot nexagona ;p;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby ktoś nie wiedział zdanie ~Kałacha~ " aimbot nexagona " to była ironia , nexagon ma najgorsze pvp w tibii , moim skromnym zdaniem ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() polacy sa o duzo razy lepis od szfeduw.. jak przegrali wojne z mythos to tylko da\latego bo ( Rm II,Fingerout,zostali zbanowani) + Delated 4 Hight Lv ( Hezip, Zemonofia FLominger <---- nie umiem tego pisac) i Ex Cavator). Gdy by Polacy mieli pełny squad to szfeduw nie bylo by na servie w 4 secundy. Po odbanowaniu fingera i rm II polacy wzieli sie za fragowanie. Na 1 odstrzal poszedl Casparii z Damie i romi, potem to juz tylko dominacja BB.
The End Ostatnio edytowany przez Xaironn - 12-07-2005 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze , idź się poucz , gramatyka wzywa , po drugie : człowieku ty nie wiesz co mówisz , szwedzi na danubi : walkor ,povi itd. to masakratorzy , wymiatają poprostu , ile razy podczas wojny xoxepin albo paladinka byli w opałach , niekiedy padali przez naroniego etc. ?? wiele było takich przypadków , szwedzi ostatecznie dali sobie spokój z polakami (noobami) i poszli grac w World of warcraft , jak narazie mi wiadomo jedyną osobą z mythos która gra jeszcze w tibie jest Valise ( on akurat z wielkiej brytani jest) gra na Elysii ma najwyższy lvl , Keto sie nazywa , więc nie pierdziel farmazonów ze polacy by rozwalili szwedów , bo bierze mnie na ostry napad zadyszki spowodowanej śmiechem .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() omg poszli grac w WoWa powniewasz juz nie mieli szanas na danubi -.-
Aha jeszcze jedno .. nexagon ma najlepsze pvp na danubi ale w calej tibi to bez pszesady.. zobacz se filmik pewnego szweda z arcani ( 34 master) pokonal 1 vs 1 87 mastera Ostatnio edytowany przez Xaironn - 12-07-2005 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Zambrów
|
![]() @up
tam wyzej napisali ze nexagon ma najgorsze pvp a nie najlepsze. Ja sie nie wypowiadam bo nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
i tu Cię popieram a zresztą sam widziałem na OTSach co Nex~ robi z innymi był sam i pojechał 5 innych więc wiesz a co do tego o Mythos przestali grać bo po co toczyć głupią wojnę ?? Walkor gra w WoW'a ostatnio byli trochę aktywni bo ganiali z Belthem jakiegoś kolesia po Edron .... standard Pozdro~ Hail Danubia Hail Tribunals Hail Regulators Hail Bombel !! (ME)
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Heh na otsie jak się postarasz to mozesz się uhać w biegu .. nexagon ma do dupy pvp , lukaj sobie na filmik wojny co paladinka kręcił , nex~ gonił aartusa w prostej lini trafić z sd nie mógł , heh wracają do odejścią szwedów z danubi , nie mogli sobie poradzić ?? to dlaczego gdy walkor z povi podbijał pod depo w ab , paladinka , xox~ itd. siedzieli w nim nawet nie wychodząc ?? bo sie bali !!,wiadomo ze będziesz za swoimi kolegami , ale to mnie nie rusza , a walkor i belth wrócili na danubie zeby wykonać quest z helmet of the ancients .. Cytuj:
Powiem jedno : hahahahahhahahahahahahahahahhahah omg newbie .. Ostatnio edytowany przez Draconis Dragontooth - 13-07-2005 o 00:08. |
||
![]() |
![]() |