|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Mam pytanie zaczolem grac na serwerze secura i niemam na nim innych postaci. Chcem zrobic knighta i dosyc szybko zarobic troche kasy na eq wiec mam pytanko jaki loot najlepiej ciagac i z jakich potworów oraz czy wogóle istnieje możliwosc bycia bogatym knightem??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() Zaraz koło Ab masz taki mały zamek z Orcami, lootuj z tamtąd chain army
![]() ![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Chełm Śląski
|
![]() Jak zostać bogatym knightem? odpowiedź jest prosta:LOOTBAGI co to jest? jest taki poradnik w ktorym sa opisane miejsca do lootbagowania i jak to robic ale napisze ci ja, a wiec tak: bierzesz ze soba zwykly BAG i wszystkie rzeczy, które można sprzedać wkladasz do niego, moze paśc pytanie dlaczego rzeczy wkladamy do tego baga a nie do siebie, dlatego, ze nie mamy tyle CAP. wiec gdy juz masz bardzo duzo rzeczy idziesz znim do miasta i sprzedajesz w sklepie. jest jeszcze jeden sposob na kase knightem ale to juz dla hight lvl, ale jak jestes ciekawy to wyglada on mniej więcej tak: mamy dobrego knighta wiec idziemy jako bloker z druzyna na hunta np: na dragi i dl kolo veno. poczatkowe godziny moga byc stratne dlatego, ze uhy ida a tu zadnego fajnego lota. ale w koncu po dlugich godzinach moze wypasc dragon scale mail albo royal helmet i wtedy to juz wszystko sie zwraca z duuuuzym zyskiem. widzisz to nie takie trudne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Szukasz kolege palka i jestes jego stalym providerem boltow (1 bolt - 2 GP),
i idziesz na minosy kolo dwarf mines. Robisz lootbag, zbierasz bolty i masz duzo GP ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() jezeli chodzi o knighta, to bez skilli nie masz nawet co snic o dobrym zarabianiu kasy... na poczatku trenuj na rotach. zbieraj z nich loot i sprzedawaj.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Jastrzębie Zdrój/Zebrzydowice/Gliwice
Imię: Vorith
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 173
Skille: 108/79
Poziom mag.: 24
|
![]() Osobiście od 20 lvl do 40 a nawet wiecęj polecam zamek Senji a to dlatego, ponieważ jest to miejsce gdzie sobie każdy słaby wojownik poradzi z minosami, a loot może wyślać parcelem do każdego miasta. Jest to napewno lepsze miejsce od zamku kolo AB, ponieważ chodzi tam znacznie mniej osób.
#8 |
Guest
|
![]() Na Foldzie tez mozna porzadnego lotbaga wyniesc. Ostatnio z kumplem w 45min przeszlo 1.2k uzbieralismy.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() lol...jak masz lvl 15 - 25 to idz na południe od Thais. Czasem chodza tam minosy a czasem zdarzy sie Mino Archer, raz spotkałem Mino Maga ( nie jest taki dobry jak wszyscy myślą ) Jak bedziesz tam 1h i bedziesz co 10 min spotykal archera to duuzo kasy.
Polecam Dwarfy Guardy albo idz do kopalni w Kazo... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() Chłopcze ty chyba nie wiesz o czym mówisz. Na południe od Thais są zwykłe minosy, 2 guardy i cycki!!! Ryckiem nie ma czego tam szukać, cały teren zapchany low lvl palkami. Dwarf guardy? n/c Może jeszcze mintwallin albo dwarf hell? <sorry za oftopic ale nie moge... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Mintwallin ? A jakze ![]() Dwarf hell ? Ostatni poziom odpada solo, ale poziom wyzej jest lux |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() LOOTBAG LOOTBAG i jesczze raz LOOTBAG. poczatkowo to rob z rotow a pozniej z soldierow i zaaaarobisz peeeeeeeeeeeeeeeeelno kasy
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Widze ze tutaj pisza np: lootbagi
ale to jest bardzo niedokladne, bo zapewne nie wiesz skąd ciągnac te lootbagi-moja odpowiedz: Zrób sobie jeszcze 1 postac i wyjdz na main i na PoH biegaj!!!!!! tam high lvl'e zostawiaja kupe przydatnych zeczy to jest moja rada
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Szkoda jest taka że czasem jakiś facet może podejśc i zabrać loot
![]() Więc to nie takie proste... ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Mam 1 pytanie ale jeśli nie masz PACC'a to jak możesz wnieść sobie lootbag tam gdzie jest wejscie tlyko na line ;/... Jeśli zostawie gdzieś pod ciałami to zazwyczaj jak wracam to otwieram zupełnie odmieniony bag ;P (
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() To jest jeden z powodów dla którego warto kupić pacca.Bo teraz nie da rady bez pacca samemu ropnąc loota.Ewentualnie możesz zawołac kolegę lub poprosić jakiegos innego gracza o pomoc przy ropnięciu
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
![]() Widze ze niektórzy zdazyli sie poklocic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Albo też ghostland z podobnymi skillami ale już od 12+ lvl.Nawet UH nie trzeba brać. A już w dwie godziny siedzenia około 1.5 K kasy jakby się powiodło. A możesz jeszcze inaczej - uhmaker!... Siedzisz tylko nockę nad bp uh i masz raniutko już z 6 K ![]() |
|
![]() |