|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() czy w tibii jest...? :
-coś jak town portal... (aby teleportować się do miata) -coś leczącego "ogień" albo "porażenie" (jak antidotum leczy otrucie) -krzyk - sposób pisania, aby tekst był widoczny na dalszą odległość od gracza (mimo iż się go nie widzi) a pozatym uważajcie na gościa o nicku "olus polaczek" na Trimerze. Podszedł do mnie i poprosił o party. Zaprowadził mnie daleko od AB i zaczął atakować (palladyn). No i ostatecznie mnie zabił ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czlowieku toz to smierci glupota na odleglosc isc z nieznanym kolesiem daleko na party, ale nie powiedziales jaki ma level ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Town Portal - jest na to sposób, ale jest to zakazane przez CIP Soft, bo to wykorzystanie wad gry. Dodatkowo dla FACC trudno wykonać. Nie będę opisywał szczegółów, bo to niedozwolone.
Leczenie ognia i energi - nie ma ![]() Krzyk - jest, musisz kliknąc w oknie pisania na taki głośniczek. Podwójne kliknięci daje szept (słyszą ci co ciebie "dotykają").
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Albo: #Y tekst - krzyk #W tekst - szept |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Co do tej śmierci to powiem że mam problem, tzn, moj kolega ma problem, bo jeden koles na trimerze zaoferował mu pacca na 11 mśc za 2,5k . Noto chlopak sie zgodził dał mu numer i hasło i lipa, wszystko mu ukradł. JAK TO ZGLOSIC DO CIPOW ZEBY GO BLOKNELI???
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Re Up...
Do pacca nie trzeba podawac hasla... Takie bledy popelnie niestety coraz wiecej graczy... Chyba nie mozesz tego zglosic do cipow bo niedozwolone jest kupowanie pacca za kase tibijska...Chyba
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Ja tez sie dalem zrobic a paccem za Gp :/ Ostatecznie stracilem *tylko* blue robe bo kols chcial sie zalogowac ale wyslalem parcela z calym eq gdzie indziej wiec frajer zdazyl sie tylko raz zabic :> Nick kolesia to Maximilian De'Vills - Isara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() @kaminiak - on miał 18, a ja miałem 13 (terazm mam 14
![]() @SuPeRMAN - znam ten sposób ![]() ![]() @Dobo & SuPeRMAN - dzięki za pomoc ![]() ktoś tu jest z trimery? :>
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Z tych rzeczy jest tylko krzyk. Przy wpisywaniu wiadomoście masz taki głosniczek. Klkniwj raz i wcśnij enter. Tylko nie da się cały casz krzyczeć bo się meczysz
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() A ogien lub energie mozna wyleczyc u kaplana w swiatyni mowiac
Hi heal bye w ten sposob mozna tez leczyc trucizne |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() w tibi do czego sluzy szept? ~~Whispers~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() jusz mowili, slysza to tylko ci ktorzy sa o kratke obok ciebie
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja jie wiedzialem do czego jest ten głośniczek.
Klikałem na niego i klikałem i nic. Dzięi że powiedzieliście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak piszesz z dóżych literek to krzyczysz wtedy
![]() |
![]() |
![]() |