|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mam takie pytanko gram jzu sobie moja postacia i nagle postanawiam dolaczyc sie do pewnej rodziny.Ta rodzina oczywsicie wyraza na to zgode!!!
NO i teraz pytanie jak to zrobic??? Wyslalem wiadomosc CIPom o tresci Please lockname. Dostalem odpowiedz cos w stylu ze moja prosba zostala doprowadzona do konca czy cos w tym stylu. No i co teraz???? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Nic. Jezeli Twoj nick nie lamie zadnej z zasad Tibii, na namelocka nie masz co liczyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() zawsze mozesz zalozyc strone o firmie(wymyslonej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Niewiem dokladnie co oznacza to lockname,ale slyszalem ze tak moge zmienic nazwisko!!
CZyli z tego wychodzi ze nie mam zadnych szans na to zeby zrobic sobie takie nazwisko rodziny do ktorej chce nalezec?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Świat: Julera
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
|
![]() praktycznie nie masz szans na zmienienie nicka chyba zeby tak jak powiedzial wczesniej Polin jezeli twuj nick nie lamie zadnych zasad tibi to mozesz pomazyc o zmianie nicka a co do pomyslu Letaba to mysle ze cipy nie sa takie glupie
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() heh. Ja dzisiaj mialem namelocka i za friko. Pytam sie jak mozna miec namelocka A tu nagle BAN za to ze zly nick z regulamien a mialem nicka Inviolable-Man A potem jak sie loguje bo zmienilem nicka to admin mi mowi "I give you namelock ^.^"
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mam pytanie Del'toro jak se zrobilo te xywki ? Bo wszyscy maja **** Del'toro
![]() |
![]() |
![]() |