|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() teraz po pojawieniu sie 6 nowych serwerow logowanie stalo sie duzo latwiejsze (chociaz w tym momencie 30 min sie loguje i nic), ale jeszcze przed tymi serwerami zalogowanie sie dlamnie w weekend rownalo sie z codem, a jak mi sie nawet udalo to po krotkim czasie wywalalo mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() ja wam wytlumacze sposob na chyba najszybsze zalogowanie sie bez pacca oto i on:
zalozmy ze nasz numer konta to: 123456 a haslo to: tibia zmieniamy nasze haslo, aby jeego poczatek mialo w sobie numer czyli np: 123456mariusz albo 123456bubble. Gdy mamy taka kombinacje wpisujemy nasze tylko haslo, zalozmy do notatnika <ALE NIE MOZEMY GO ZAPISAC NA KOMPUTERZE BO NAS MOGA HACKNAC!> i kopiujemy te cale haslo w calosci. Otwieramy tibie, enter game i wklejamy nasze haslo w oba okna. Nastepnie enter. Chyba najszybsza metoda...
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Świat: Julera
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
ps.byl tylko jeden taki raz kiedy sie nie zalogowalem na tibi naprawde wtedy nie moglem sie zalogowac prubowalem 3 godziny i mi sie znudzilo ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Ja śądze że to jest do zamknięcia. To po ilu próbach się zalogujesz nie zalezy od ciebie(przykład: o 20.00 zalogowałem sie za 1 razem a o 12 za 10razem)
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Za każdym razem inaczej....Raz za 1-2 innym razem za 100 i więcej...
To i tak nie zależy od nas...No chyba że masz PACC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ja tam z 40 razy musze popykac zeby sie zalogowac. Godziny szczytu uważam od 18:00 do rana.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() A ja nie licze ile razy sie probuje zalogować, bo kto by liczył ilość kliknięć F11... Taki mam Hotkey do logowania w programie do makro(modki zabroniły mi podawać nazwy...), ale tak w przybliżeniu to ok. 50-100
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() w godzinach szczytu to okolo 20 minut sie loguje nie wiem ile to dokladnie razy ale moze ze 30
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() W godzinach szczytu nie próbuje się logować. Gram codziennie rano od 6 do 7-8(zależy na którą mam do szkoły) w weekendy gram do 10 -10.30 bo potem są lagi(valoria).
![]()